|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 31 Mart 2013 (15:20), Konuya Son Cevap : 07 Nisan 2013 (14:16). Konuya 84 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 | |
Durumu: ![]() Medine No : 24898 Üyelik T.:
16 Ocak 2013 | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | Mesaj No:52 | |
Durumu: ![]() Medine No : 24494 Üyelik T.:
05 Ocak 2013 | ![]() Alıntı:
![]() Allah razı olsun arkadaşım seninde yorumun çok süper... ![]() ![]() Siz güzel insanlara misafir oldum ya bu bana yeter ![]() | |
![]() | Mesaj No:53 |
![]()
bende soru sorayım dedim sınıf arkadaşıma ![]() (seni şahsen tanımasakta güleryüzlü olduğunu biliyoruz.Rabb im ömür boyu gülmeni nasip etsin inşaallah..) sorularıma gelince ilahiyat okumaya nasıl karar verdin? bu dönemde en sevdiğin ders hangisi? cevapların için şimdideden teşekkür ediyorum adaşım.Allah razı olsun.. | |
![]() | Mesaj No:54 |
![]() ![]() az kalsın unutuyordum..bu gülde senin için adaşım..selametle.. | |
![]() | Mesaj No:55 | |
![]() ![]() ilahiyat okumaya nasıl karar verdin? Benim için ileride faydası olacağını düşündüğümden ilahiyat okumaya karar verdim. bu dönemde en sevdiğin ders hangisi? tbt dersi ![]()
__________________ ....Tebessüm sadakadır.... | |
![]() | Mesaj No:56 |
![]()
maşaallah.Rabb im isminin hakkını vermeyi nasip etsin inşaallah.benim 2.ismim kimlikte fatma..adaşım diyorum sana ama edebiyat öğretmenim dışında ilk kez burda fatma diye tanıyosunuz beni ve çok güzel bi isim. ben beyaz gülü çok severim her zaman çok iyi gelmiştir bana. bugün cuma unutma ne olursa olsun Rabb im hayırlarla tamamlar gününü.. ayrıca seninle bi ortak noktamız daha var ama sana hatırlatmak istemediğimden söylemiyorum ne olduğunu.sen anlamışsındır umarım... sağlıklı huzurlu bol tebessümlü günler diliyorum sana..selametle selam ve dua ile... | |
![]() | Mesaj No:58 |
![]()
bu tekrar oğlumun ..klavyenin tuşunu çıkardı,bu da yetmezmiş gibi mesajımı beğenmemiş olucakki tekrar kendi eliyle gönderdi.. küçücük acziyetlerinde bile kuvvet var bebeklerin..istediklerini bizim kuvvetimizle gerçekleştiriyorlar. tebessümcüm özür diliyorum..bu tekrardan dolayı.. | |
![]() | Mesaj No:59 |
05 Ocak 2013 | ![]() Allah razı olsun tembel uşağum ![]() ![]()
__________________ ....Tebessüm sadakadır.... |
![]() | Mesaj No:60 | |
![]() ![]()
__________________ ....Tebessüm sadakadır.... | |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... | Mihrinaz | Hafta'nın Misafiri | 78 | 15 Mart 2015 23:45 |
Haftanın Misafiri''yahyadogan''Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 29 | 16 Şubat 2014 18:25 |
Bu Haftanın Misafiri ''ilahiyatçı 1 '' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 65 | 14 Nisan 2013 15:31 |
Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 40 | 10 Mart 2013 12:04 |
Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 50 | 03 Mart 2013 15:44 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|