![]() |
Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Selamun aleykum medineweb ailesi :):) bu haftaki konuğumuz Tuba_ kardeşimiz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine hafta içinde sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz(özele girmemek şartıyla) değerli konuğumuz cevaplamak istemediğiniz sorular olursa cevaplamama hakkına sahipsiniz. hayırlı olsun misafirliğiniz :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize biraz kendinizden bahsedermisiniz kimdir Tuba_ ? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hayırlı olsun inş misafirliğiniz...:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hayırlı olsun inş hsgldn c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Misafirliğin hayırlara vesile olsun Tubacım:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Hayırlı olsun misafirliğiniz...Güzel bir hafda dilerim...:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz adıma açılmış bir konu görmek beni çok heyecanlandırdı.hepinize çok teşekkür ederim adım malumunuz tuba 4 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var ismi elanur zeynep. Ev hanımıyım ilahiyat 1. Sınıf öğrencisiyim. reklam olmasın bir sivil toplum kuruluşunun yönetiminde hizmet vermeye çalışıyorum şimdilil bu kadar aklıma geleni yine yazarım...(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hayırlı alsun ablam (: misafirliğimi devraldın ama hadi neysedüşünceli000 gülümseyen000.. hayırlı misafirlikler gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Misafir hanemize h.g'niz hayırlı olsun.Rabbim gayretinizi arttırsın :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz misafirliginiz hayırlı huzurlu olsun insallah .) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun..... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hepinize teşekkür ederim sizlere misafir olmak büyük şeref... kübracım teşekkür ederim böyle güzel bi görevi dervettiğin için |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun inşaallah... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz teşekkür ederim muuskem... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz misafirligin hayırlı olsun(:(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hayırlı olsun tuba misafirliğin.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz sağolasın sebi aruz kardeşim:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz sağol gülcüm darısı başına :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz geç kaldım ama misafirliğin hayırlı olsun daima mutlu sağlıklı ol inşallah |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Allah cc kolaylıklar ihsan etsin inşaallah. Fiemanillah. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz ikramlık sorular geliyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin...:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Hayırlı ve keyifli misafirlikler dilerim Tuba :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşım Alıntı:
|
teşekkür ederim sayın editörüm :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz ikramlık sorular geliyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) insanlarla iletişiminiz nasıldır? insanlarla iletişimim iyidir ben herkesle anlaşabilmeye çalışırım güler yüzlü müsünüz? güler yüzlü olduğumu düşünüyorum kolay kolay surat asmam ağlar mısınız? ağlarsanız neden? ağlarım tabiki çok duygusal ve kırılganım en ufak huzursuzlukta ağlayabilirim hiç unutamadığınız en kötü gününüz? 4 sene önce yakınım olan birine kötü davranmıştım saçma sapan bi sebeple onu hiç unutamıyorum. kötü bi insan değilim neden bu davranışı sergiledim diye hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? çok vardır ama ilk aklıma gelen şu; babam evlenmeden önce bana laptop alacaktı ve bir türlü nasib olmamıştı evliliğimin daha ilk ayında annemlere gittiğim bir gün abim bana bi paket uzattı al bu senin dedi açtım ve içinden laptop çıktı o an çok duygulandım neden bilmiyorum çok doğal bişe belki ama evlendim elini eteğini benden çektiklerini düşündüm belkide ve mutlu oldum mutluluk sizin için ne ifade ediyor? herşeyin sorunsuz olması ve ibadetlerini tastamam yapabiliyor olmak yeterli bence kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? kızım eşim annem babam kardeşlerim ve kayınvalidem kayınpederim... nelerden bilemiyorum arkası yarın |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Arkadaşım misafirliğin hayırlı olsun inşallah :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz teşekkür ederim tebessümcüm |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz misafrliğin hayırlı olsun.... hoş geldiniz:) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun. |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Afiyet olsun haftanın misafirineeee :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hyyyyyinanamıyorum çok güzeller yaşasıın... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz tebessüm ablamın niyeti tüm misafirleri iki katına çıkarmak gülümseyen000 bana fırat pastalarıyla. sana çikolatalarla. kendi de bugün börek yapmış zaten. hep can istetmece tebessüm:[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] üyeler :[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
elibol tebessümgülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz arkası yarın olan cevaplar nerde :)) |
|
|
:):) bırakmam :) geçmiş olsun kardeşim Allah hayırlı şifa versin |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Allah cc kızına acil şifalar ihsan etsin inşaallah. Fiemanillah. |
SAAT: 15:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.