|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 09Haziran 2013 (15:50), Konuya Son Cevap : 16Haziran 2013 (20:27). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12Haziran 2013, 21:15 | Mesaj No:21 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''ibrahim73'' Kardeşimiz
insanlarla iletişiminiz nasıldır? utangaç olduğumdan insanlarla biraz zor iletişim kurarım. güler yüzlü müsünüz? evet güleryüzlüyüm. ağlar mısınız? ağlarsanız neden? bazen ağlarım. hatalarım ve günahlarıma. hiç unutamadığınız en kötü gününüz? Hatırlamıyorum. hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? dini ilme adım attığım gün. mutluluk sizin için ne ifade ediyor? mutluluk salih bir amel ve huzurlu bir yaşamdır. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? dinim için kötü arkadaşlarımdan vazgeçerim. hayat felsefeniz nedir? azıcık aşım ağrısız başım. iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? tabiki aşk yaptığınız en büyük çılgınlık? çılgınlık yapmayı sevmiyorum. çünkü çılgınlık aşırılıktır. Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Huzurlu bir aile. Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? evet izledim. ömrümden bir gün geçmesi herkesi olduğu gibi beni de üzer. Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? dürüstlüktür bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? başaramayacağımı hissttiğim zaman size göre sevgi aşk ile bağlanmak size göre macera hiç bilmediğim bir yeri gezmek size göre hayal ulaşamadıklarım size göre kardes müslümanlık size göre dost dürüstlük ve saygı size göre aile mutluluk size göre eş sadakat size göre hayat.. yalancı bahar size göre insan Allah'ın eseri size göre özlem gurbet sizegöre hasret özlem size göre beklemek sabır size göre gitmek son size göre mutluluk huzurlu bir aile size göre endişe huzrsızluk size göre özgürlük kurtuluş bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? hiç düşünmedim (-) ler (+) ları hep götürür mü? zannetmiyorum iksinin getirisi götürüsü farklıdır. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışırım ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? herkesin eşit olduğunu görmek ne tarz müzikler dinlersiniz? ilahiler forumda sizi en mutlu eden olay? insanlar arası iletişimin iyi olması forumda sizi en çok üzen olay? yok forumda en çok ilginizi çeken konular? ibret verici resimler hayat size ne öğretti? mücadele hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? salih bir amel sahibi olmak | |
12Haziran 2013, 21:26 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''ibrahim73'' Kardeşimiz
teşekkür ederim cevaplar için |
14Haziran 2013, 23:00 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''ibrahim73'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğin hemşerim
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
15Haziran 2013, 23:13 | Mesaj No:25 |
konuğumuza soru yokmu son günlerde |
16Haziran 2013, 20:27 | Mesaj No:26 |
değerli üyemize konuk olmayı kabul ettiği için teşekkürler katılımda bulunan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler
|
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |