|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 05 Ocak 2014 (15:13), Konuya Son Cevap : 12 Ocak 2014 (15:00). Konuya 42 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Ocak 2014, 23:49 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 31551 Üyelik T.:
29 Eylül 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz
En İyi Nicki : Tüm Üye nickleri En İyi imzası : Binem imzam güzel değilmi En İyi Avatarı: En Aktif Üyesi : Medineweb - mehmedakif2 - Tuba_ En Yenilikçisi : Mehmetakif2 - enderhafızım medineweb En İyi Çıkış Yapanı Bilmiyorum… En Sabırlısı İşte buna ben diyebilirim J En Gizemlisi Hemen Hemen Herkes Kimseyi tanımıyorum (barışş hariç) En Yardımseveri Su damlası ? galiba En Kırılganı Bilmiyorum En Delidolusu Öyle birine denkk gelmedim J En Kibarı Su damlası En Sempatik Üyesi En Popüleri Medineweb En Çok Konuşanı Medineweb - Tuba_ - enderhafızım En Karizmatik Üyesi Öyle birine denk gelmedim J ama ben olabilirim En Fanatiği Medineweb üyeleri genelde fanatik görünüyor En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı Su damlası En Ciddi Üyesi Esma_Nur En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz Barışş En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz Arkadaşlar çogu medineweb ailesini tanımadıgım için bişeyler cvpladım inş birazdaha tanıdıkca bu sorulara cvp veririm inş ayın üyesi yada yine yeniden konuk olursam
__________________ Ayetlerin kalbine; Alemlerin Rabbine, sığınmak gerek... “Gerçekten zorluklarla beraber, bir kolaylık vardır.” | İnşirâh, 6 |
10 Ocak 2014, 20:31 | Mesaj No:32 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz Severek okuduğunuz kitap varmıdır ? varsa yazarıyla birlikte yazarmısınız ..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Ocak 2014, 21:24 | Mesaj No:33 | |
29 Eylül 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz Alıntı:
Hz.Muhammed ve Islamiyet - Islam Tarihi : M.Asim Köksal Peygamberimizin Hayatı : Salih Suruç Kur'an ilimleri : Muhammed Ali Sabuni Rüyası's Salihin : Imam Nebevi Cubbeli Ahmed Hoca kitaplari Aşk- i hidayet : HilalAcar Kalplerin Keşfi : Imam Gazali Bunlar suan ilk aklama gelenler bunlar
__________________ Ayetlerin kalbine; Alemlerin Rabbine, sığınmak gerek... “Gerçekten zorluklarla beraber, bir kolaylık vardır.” | İnşirâh, 6 | |
10 Ocak 2014, 22:52 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz Teşekkûr ederim cvb için..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Ocak 2014, 23:03 | Mesaj No:35 |
Rica ederim ne demek varsa soruları beklerim
__________________ Ayetlerin kalbine; Alemlerin Rabbine, sığınmak gerek... “Gerçekten zorluklarla beraber, bir kolaylık vardır.” | İnşirâh, 6 |
11 Ocak 2014, 08:19 | Mesaj No:36 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz
Misafirliğiniz hayırlara vesile olsun..Giresuna has yöresel yemekleri yazabilirmisiniz ? Sizin en çok sevdiğiniz yemek hangisidir ?
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
11 Ocak 2014, 08:42 | Mesaj No:37 |
ALLAH razı olsun dua dilencisi inanın hiç bilgim yok ama lahana yemekleri ve görele Pidesi güzeldir lahana dolmasini çok severim
11 Ocak 2014, 22:33 | Mesaj No:38 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz
selamun aleyküm soner abi misafirlik ne zaman bitiyor
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
11 Ocak 2014, 22:42 | Mesaj No:39 |
ve aleyküm selam kardeşim yarın bitiyor sanırım
11 Ocak 2014, 22:45 | Mesaj No:40 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz
hayırlısı olsun görüşemiyoruz 2. sınavlar ne zaman abi
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |