|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 26 Ocak 2014 (15:44), Konuya Son Cevap : 02 Şubat 2014 (15:15). Konuya 30 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Ocak 2014, 22:04 | Mesaj No:21 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz
emekdar ve kaçak editörümüz hoş geldiniz...Misafirliğiniz hayırlı olsun.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
28 Ocak 2014, 23:44 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz ALLAH razı olsun hocam hoşbulduk ...
__________________ حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ |
28 Ocak 2014, 23:53 | Mesaj No:23 |
03 Ağustos 2008 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz İkramlık sorular geliyor )))) Gelsin.. insanlarla iletişiminiz nasıldır? İyi güzel.. güler yüzlü müsünüz? OLdukça.. ağlar mısınız? ağlarsanız neden? Çok duygusalım ağlarım hemen. hiç unutamadığınız en kötü gününüz? _______________ hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? _________________ mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Küçük şeylerden mutlu olurum kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? Güzel gören güzel düşünür.Güzel düşünen hayatından lezzet alır iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? Aşk ı seçebilirim yaptığınız en büyük çılgınlık? Hatırlayamadım şimdi düşünceli000 Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Yol çizerdim Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Evet izledim üzmüyor aksine Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Ailem.. bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? Sonuna kadar dayanırım. size göre sevgi Allah için sevmek size göre macera size göre hayal size göre kardes Can.. size göre dost Hayattaki en degerli kazanclarım size göre aile Herşeyim size göre eş Hayat arkadaşı, yol arkadaşI.. size göre hayat.. Fanî bir âlemin kısa filmidir "ezanla namaz arası"ndaki kadar kısa andır. size göre insan Esref-i mahlukattir.. size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek Hiç sevmem..uzgn size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? Hiç düşünmedim ..düşünceli000 (-) ler (+) ları hep götürür mü? Hayır götürmez .. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? Hemen pes etmem ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? Kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim forumda sizi en mutlu eden olay? Çok olmuştur forumda sizi en çok üzen olay? OLmadı.. forumda en çok ilginizi çeken konular? Daha çok Vaaz ,Hutbe ,Dua bölümü Kur an ı Kerim .. hayat size ne öğretti? Sabırlı olmayı.. hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? kolay gelsin... Teşekkür ederim her seferinde tam bitiyordu bağlantı kesildi tekrar tekrar cevapladım çok yoruldum
29 Ocak 2014, 09:27 | Mesaj No:24 |
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz
hayırlı olsun mısafirliğiniz sevgilerimle abdulmelık hocam abdulmelık hocam benım konu kaptılmış azra arkadaşımıza da cvp yazamadım | |
29 Ocak 2014, 11:12 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz Bir hafta dolupda yeni misafir konusu açılınca diğerini kilitliyorum karışıklık olmaması için. Özel mesajla yada reple cevap verebilirsiniz |
30 Ocak 2014, 11:02 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz
Karşılama çok güzel de birazda soru soralım misafirimize |
30 Ocak 2014, 15:42 | Mesaj No:28 |
03 Ağustos 2008 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz Rica ederim.. Misafir ettiğiniz için ben teşekkür ederim..
30 Ocak 2014, 15:42 | Mesaj No:29 |
03 Ağustos 2008 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz
30 Ocak 2014, 18:05 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 26115 Üyelik T.:
16 Şubat 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz sormamamışlar ben sorayım bize kısaca yada uzunca kendinizi tanıtır mısınız :D
__________________ ALLAH, bütün olasılıksızların olanağıdır. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |