|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 16 Şubat 2014 (14:14), Konuya Son Cevap : 23 Şubat 2014 (09:19). Konuya 33 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Şubat 2014, 01:50 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri"azranur"Kardeşimiz.
[QUOTE=su damlası;318761] İkramlık sorular geliyor )))) insanlarla iletişiminiz nasıldır? iyi olduğunu söylüyorlar..güler yüzlü müsünüz? evet ağlar mısınız? ağlarsanız neden? çok duygusal olduğum için maalesef çok çabuk ağlarım.. hiç unutamadığınız en kötü gününüz? ,en son van depremi çok kötü ve korkunç olmuştu benim ve ailem için. çok var maalesef unutamadığım kötü günler hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? kızımı ilk kucağıma almam olabilir.. mutluluk sizin için ne ifade ediyor? sevgi,huzur.. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? kişisine göre ve taviz verilcek şeye göre değişir. hayat felsefeniz nedir? - iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? biraz zor olsada,ikisi birlikte götürülebilir bence,ben ikisini birden seçtim.. yaptığınız en büyük çılgınlık? pas Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? bunuda atlıyım Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? evet çok üzülürüm,bir günümü daha boş geçirdiğim içinuzgn Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? en çok yok,bir çok var.ailemin her ferdi.. bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? o şeyi yapana kadar veya mahvedene kadar... 3. bir şık yok size göre sevgi size göre macera size göre hayal ah ah,malesef çok hayal kurarım,istem dışı olarak.ama bana göre hayal boş... size göre kardes gerçek dost,sırdaş.. size göre dost kardeş. size göre aile Allah ın en büyük mükafatı.. size göre eş hayat arkadaşı.diğer yarım.. size göre hayat.. geçici,kısa,iyi ve kötü süprizlerle dolu. size göre insan bazen melekten daha üst seviyeye çıkabilen ve bazende hayvandan daha alt seviyeye inebilen varlık... size göre özlem anneme istediğim zaman ulaşamamak.. sizegöre hasret gurbet.. size göre beklemek sabır size göre gitmek yollar size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bu dünyada olması çok zor.. bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? hımm,bir gün her şeyi bırakıp gitmek isteyecek olsam,her yere gidecek gücümde olur heralde o zaman medineye efendimizin yanına giderdim heralde (-) ler (+) ları hep götürür mü? eğer bir çok eksi birikmişse,duruma göre götürmesi gerekebilir.. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? dayanırım Allahın izniyle.. ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? Umreye gitmek ve Allah rızası doğrultusunda çalışmak istiyorum.. ne tarz müzikler dinlersiniz? bazen fon müzikleri dinlerim,birde beyaz dilekçeyi severim.. forumda sizi en mutlu eden olay? çok değerli insanları tanıdım. güzel bilgiler edinmem. forumda sizi en çok üzen olay? forumu geç bulmuş olmam. forumda en çok ilginizi çeken konular? sınıf arkadaşlarımla istişare,sağlık,tefsir,aslında hepsi hayat size ne öğretti? bir çok şey hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? çoğu kişi bende büyük ve tecrübeli zaten,onlara yapın diyebileceğim çok şeyi zaten yapmışlardır. kolay gelsin... [/QUOTE]ve bitti |
18 Şubat 2014, 11:42 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Haftanın Misafiri"azranur"Kardeşimiz. Teşekkürler cevablar için azranur
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Şubat 2014, 15:50 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Haftanın Misafiri"azranur"Kardeşimiz. misafirliğin hayırlı olsun bacım
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
18 Şubat 2014, 15:57 | Mesaj No:24 |
22 Aralık 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri"azranur"Kardeşimiz. |
18 Şubat 2014, 16:05 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Haftanın Misafiri"azranur"Kardeşimiz. senin gibi gül yürekli bacıma layık olsun istedim
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
18 Şubat 2014, 17:11 | Mesaj No:27 |
18 Şubat 2014, 18:51 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri"azranur"Kardeşimiz.
azranur yaşın küçük neden açıktan ilahiyat okuyorsun yaşı küçük olanlar açıktan okumaz anlamında söylemiyorum sanırım bekarsın değil mi |
18 Şubat 2014, 19:34 | Mesaj No:29 |
19 Şubat 2014, 23:45 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Cevap: Haftanın Misafiri"azranur"Kardeşimiz. Misafirliğin hayırlı olsun azranur hem haftanın misafiri hem ayın üyesi çok güzel olmuş [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |