![]() |
haftanın misafiri "umut628" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu haftanın misafiri "umut628" misafirliğiniz hayırlı olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] umut628'e özele kaçmadan soru sorabilirsiniz bizim ikramlık sorularımız da gelecek misafirimize ilk ben hoşgeldin diyeyim misafirliğiniz hayırlı olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" Misafirhanemize hoş geldiniz hayırlı olsun konukluğunuz :):) sizi kısaca tanıyabilirmiyiz |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" hsgldnMİSAFİRLİĞİN HAYIRLI OLSUN,SORULAR İÇİNDE ALLAH YARDIMCIN OLSUN..:) |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" hoşgeldiniz misafirliğiniz hayırlı olsun inşaallah....... |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" Hayırlı misafirlikler ..Hoşgeldiniz aramıza kardeşim... |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" teşekkürler Allah razı olsun |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" selamün aleyküm .Ben 68 aksaraylıyım .evli ve liseye giden iki çocuğum var .imam-hatip olarak görev yapıyorum. 2012 yılında kaydolduğum aöf 'de 2. sınıf bu dönem bitirmeye çalışacağım inşallah |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" Allah razı olsun teşekkür ederim. |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" teşekkürler.Allah razı olsun sorular terletmez inşallah |
Cevap: haftanın misafiri "umut628" hoşbulduk, teşekkürler |
SAAT: 22:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.