|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 02 Mart 2014 (01:52), Konuya Son Cevap : 09 Mart 2014 (01:56). Konuya 51 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Mart 2014, 14:03 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 18513 Üyelik T.:
06 Mayıs 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz HACIYSK misafirliğin hayırlara vesile olur inşaallah.....
__________________ HAK YOL İSLAM İnşaallah Yolumuz Mevlaya Gider.... |
05 Mart 2014, 16:48 | Mesaj No:32 |
Durumu: Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz hayırlara vesile olur inşallah misafirliğin
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... |
05 Mart 2014, 20:46 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz |
06 Mart 2014, 02:13 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz
hacı ikramlık soruları görmedin sanırım 3. sayfanın sonundaydı |
06 Mart 2014, 14:27 | Mesaj No:35 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz Misafirliğiniz Hayırlı Olsun . .
__________________ حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ |
06 Mart 2014, 16:36 | Mesaj No:36 |
Durumu: Medine No : 18513 Üyelik T.:
06 Mayıs 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz
hani birini ALLAH rızası için seversin yaaa işte öyle seviliyorsun ALLAH'u ALEM..... bil istedim hacıysk....
__________________ HAK YOL İSLAM İnşaallah Yolumuz Mevlaya Gider.... |
06 Mart 2014, 19:12 | Mesaj No:37 |
hacı nerelerdesin ikramlık sorular seni bekliyor
|
06 Mart 2014, 19:13 | Mesaj No:38 |
benim de sana bir sorum var iki kişilik mutlu ailene küçük bir üye katıldı mı |
06 Mart 2014, 22:16 | Mesaj No:39 | |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz Alıntı:
Hacı Misafirliğin hayırlı olsun..Sorulara baktım (serpil)öyle sorular sorarsanız gelmez tabi Misafir..
__________________ | |
06 Mart 2014, 23:39 | Mesaj No:40 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez HACIYSK kardeşimiz
[B]Mehmet akif2 : hacı, İkramlık sorular geliyor )))) insanlarla iletişiminiz nasıldır? fena değil güler yüzlü müsünüz? hem de çok ağlar mısınız? ağlarsanız neden? maalesef çok az hiç unutamadığınız en kötü gününüz? babamın ahirete göç ettiği gün hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? bir kızımın dünyaya teşrif ettiği gün mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Paha biçilemeyen bir duygu kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? Anne babam için istedikleri şeyden hayat felsefeniz nedir? Durmak yok yola devam iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? Kariyer derdim ama aşk’ı seçmediğim için hayıflanmaktan da geri durmazdım yaptığınız en büyük çılgınlık? Çılgınlık kim ben kim Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? İki kapılı bir han(ev) Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Tabiî ki herkes gibi beni de üzüyor günbatımı Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Anne-Baba bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? İnatçı değilimdir size göre sevgi kalbin can damarları size göre macera Delilik size göre hayal ulaşılması zor bir dağın zirvesi size göre kardes bir şeyin diğer yarısı size göre dost yoldaş size göre aile sıcak bir yuva size göre eş vazgeçilmezlerin 3’üncüsü size göre hayat.. içi boş ama sesi hoş bir davul size göre insan şanslı ama nankör bir yaratık size göre özlem üzüntü , keder size göre hasret özlemle aynı anlamda değil mi ? size göre beklemek sabır isteyen bişey size göre gitmek ? size göre mutluluk olmazsa olmaz size göre endişe tevekkülün zıddı size göre özgürlük fazlası zarar bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? ıssız , başımı dinleyeceğim bi yer (-) ler (+) ları hep götürür mü? Evet sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? Kararlılık var ama inatçılığa gidecek kadar değil ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? Hac vazifesi ne tarz müzikler dinlersiniz? İlahi forumda sizi en mutlu eden olay? Varolan kardeşlik ortamı forumda sizi en çok üzen olay? Vefat haberleri forumda en çok ilginizi çeken konular? Tasavvufi konular hayat size ne öğretti? Fazla gülmemem gerektiğini hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? Anne babaya saygı ve sevgi |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |