![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Mehmet akif2 ilk dönemki notlarmn ortalamasi 3.1 di .bna göre iyiydi ama arapcadan kaldm malesef :( ama bu dönemli arapcaya cok emek sarfttgm icn cok umutluyum...iknci soruna gelnce evet suan bekarim ama talihsiz bi evlilik gecirdm 3 sene önce :( |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Su damlasi cok tesekkr ederm bu sicak karşlaman icn...''Kardesim''kelimesni kullanman cok mutlu etti beni....bende hoşbuldum Kardeşim :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Alıntı:
inşallah her dönem arapçadan başarılı olursun 1. dönemin arapçasını da verirsin allah kolaylıklar versin |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz amin insallahh...Rabbm razi olsun :-) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Hoş geldin Lal ü Aşk Misafirliğin hayırlara vesile olsun :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz hoşbuldum Nisareyyan teşekkür ederim :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz hoşgeldin misafirliğin hayırlı olsun lalü aşk(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Misafirliğini hayırlı olsun.Niçkinize binaen bir soru sormam gerek. Sizce aşk varmı? varsa nedir? bitermi ? bitiyorsa ona aşk denilirmi? Kısacası Nedir şu meçhul olay. Kolay Gelsin. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz hayırlı olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz hosbuldum ilahiyatci1 tesekkur ederim :-) |
SAAT: 10:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.