![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz tesekkür ederm ibrahm73 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Hoşgeldin kardeşim biraz rahatsız olduğum için misafirliğini yeni farkettim . Senin gibi gençlerin İslamiyeti nesillere aktarması çok önemli sende İlahiyat mezunu olduğun zaman Allah (CC) yolunda görevine devam edecek misin? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz tesekkür ederim Dur_Hele....sorularnada gelnce cok guzel sorular ama cvplamakta zorlancam sanrm...bence kesinlikle aşk vardr,ama bunu siradanlastranlar yüzünden aşka olan inancmizi yitrdgmze inanyorum sahsen..bence eger beseri bi ask tasyorsak elbet bter ama yvregmzde ucsuz bucaksz sonsuz bi as tasyosak son nefesmze kadas bu aşkn btmycegi kanaatndeym,biten bisey asla ask dgldir bence sadece bi hevestr..bence askn herkesce farkli bi tanmi farkli beklentisi var..bendeki aşki üc ksimda anlatablrm 1)Rabbme olan ilai askm 2) Efendmze olan tarifsz askm 3)yüregmn sahbine olan askm....valla benim aska inancm böylee.belkide bskasna göre yanlsş |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz tesekkur edrm nurşen abla..çok gecmis ollsun Rabbm Şafi irmyle sifa versn insallah...evet okulumu Rabbm nasip edip bitreblrsmse kesnlikle bu yoldaa dvam etmek istyyorum...en buyuk hayalm bu güzel yolda ögretici olmak,bunun icn cablamak... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz çok sessiz duruyorsun Lalü Aşk :) Telefondan mı giriyorsun sürekli ikramlık soruları cvb lıyabilecekmisin can her an gelebilir :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Misaifirliğin hayırlı olsun kardeşim..Misafirleri sanki az zorluyorlar böyle yaparlarsa misafir kimse gelmez :)) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz üyeliğiniz ve misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim hoşgeldiniz aramıza :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz su damlası evet telefondan giriyorum,o yüzdn cok aktif olamyorum aranzda...olsun ben ynede çevaplamya calşcam ikramlik sorulari...Rabbmn iznyle inşallah :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz tesekkür ederm Mizgin_Turab....evvet abi sanrm öle oluyo biraz :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Tuba cok tesekkür edrim kardesim hoşbuldumm :) |
SAAT: 10:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.