|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 13 Nisan 2014 (02:04), Konuya Son Cevap : 20 Nisan 2014 (13:14). Konuya 116 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Nisan 2014, 18:15 | Mesaj No:41 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz Alıntı:
Ne olduda topyekün kureyş müşrikleri peygamberlikten önce güvenilir emin olan birine tavırlarını değiştirdiler.Cevabı Allah resulünün ilk sözünde yatar yani La ilahe illallah; "Bil ki! Allah’tan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur.Bu söz onların putperest olanların putlarını yerle bir ediyor onların sahte taştan ağaçtan ve helvadan yapımış putları darmadağan ediyordu işte sebeb buydu;ONLAR ÇOK İYİ BİLİYORLARDI LA İLAHE İLLALLAH NEDİR DİYE , Şuan günümüzde aynısını diyipte tepki alan var elbet,Alayi görüneni örnek vermek gerekirse senelerce Vanlı Mahmut abinin yaptığı anıtkabir olayı örnek değilmidir? Ne söylüyordu orda Gelin Allahtan başka ilah yoktur,Bu kurana tabi olun burda yatan puta değil... söyleyen söylüyor sonda ne dediler adam için delidir mecnundur bırakın haline demediler mi? Biz bu olayı Allah resulü zamanındada yaşamadık mı Allah resulü ilk davet yoluna girdiğinde ne dediler bu delidir bu mecnundur ,Allah cevap verdi müşriklere sen ne deli nede mecnunsun diye..... Bugün belki açık ve alayını tavrımızı koyamıyoruz lakin bireysel olarak ne şirktir ne yapılrsa müşrik olunur çevremize hitaben duyurmuyorumuyuz eyerki uyarmıyorsak türbelerden medet bekleyenlere karşı o zaman onlar kadar bizlerde suçluyuzdur.. eyerki o zamanki tepki koyulmuyorsa diyorsunuz abi tepki var doğu ve güneydoğuda tevhidi islami hareketler değil sadace taguti düzende onun masası kuklası olan parelel yapı uzantısı olan pkk tarafındanda tevhidi islama karsı öyle zalim kökten temizlik çalışmalaı varki bu kadar olmaz dedirtir adama ... Elbetdeki Bizler Allah resulünün tevhid davası gibi sancaklar ı omuzumua alsaydık bizede saldırılardı demekki bizler samimi davayı kendimize dert edinmemişisz ki gülüp geçiyorlar... umarım sorunuza karşılk azda olsa cevap verebilmişimdir..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
14 Nisan 2014, 18:18 | Mesaj No:42 | |
20 Mart 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz Alıntı:
Allah razı olsun kardeşim ...Hosbulduk sizlerde hosşgeldiniz...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
14 Nisan 2014, 21:14 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz
Hayirli olsun misafirligin insallah
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... |
14 Nisan 2014, 22:02 | Mesaj No:44 |
20 Mart 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
14 Nisan 2014, 22:22 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz misafirliginiz hayirli olur inşallah güsel insan ''eRkam_turabii" size ne ikram etsem hımm!!! Afiyet olsun
__________________ |
14 Nisan 2014, 22:28 | Mesaj No:46 |
eywallah YaŞuHa kardeşim güleryüzlülüğün en büyük ikramdır.. İllada bir şey ikram etmek istiyosan sabah namazı duasına talip olmak isterim,Nedersin teklife..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
14 Nisan 2014, 22:49 | Mesaj No:48 |
Hüda Razı be ,,bra serceva hat...
15 Nisan 2014, 02:56 | Mesaj No:49 |
Durumu: Medine No : 31885 Üyelik T.:
07 Ekim 2013 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun)
__________________ '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' |
15 Nisan 2014, 12:13 | Mesaj No:50 |
20 Mart 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz Allah razı olsun kardeşim insaAllah hayır olur.
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |