![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz nurşen kendinş tanıttığın mesajı ben de okudum allah dilerse ve kişi isteyince allah lütfuyla sevindiriyor ben senin yaşını merak ediyorum bir de ilk dönem derslerin nasıldı bu dönem ara sınav nasıl geçti |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Hoşgeldiniz hocam :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Alıntı:
Sağol gün ışığı , görevini tamamladın sana da hayırlı olsun |
Bayanların yaşı, beylerinde maaşı sorulmazmış gülümseyen000 gülümseyen000 küçük ipucu 20'li yaşlarda değilim. :):) Mehmet Akif2 Hocam, şaka mı kabul edin inşallah. İlk dönem derslerim iyidi başarılı ama bu geçtiğimiz sınavları ancak sonuçlar açıklanınca öğrenmek istiyorum Çünkü, nasıl cevap verdiğimi hatırlamıyorum. İlginden ve desteğinden dolayı sana çok teşekkür ederim. |
Sizde hoşgeldiniz hocam, Rabbim sizlerden razı olsun |
Allah razı olsun, güzel düşüncelerinizden dolayı. Sorunuzun cevabına gelince İslamiyeti Allah'ü Teala'nın rızası doğrultusunda , Peygamberimizin (sav.) yolunda hayatımızı devam ettirmek. İslamiyetin bildirdiği sosyal ekonomik ve ahlaktan ahkamdan ayrılan insanlar, milletler sıkıntıdan, ızdıraptan, felaketlerden kurtulamamışlardır. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Ablacim hoşgeldin...hayırli uğurlu olsun inşallah misafirliğn...Rabbim yardimcin olsun bayağı yoğunsun bu hafta.. |
Lalü aşk çok sağol, inşallah hayırlı olur . Evet , dua edin sorumluluğumda başarılı olabileyim. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun..Hoşgeldiniz aramıza..Güzel bir hafta dilerim inşaALLLAH..RAHMAN Yar ve yardımcınız olsun her daim... |
Hocam hoş ve anlamlı temenlileriniz için teşekkür ederim, Rabbim sizlerden razı olsun. |
SAAT: 20:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.