![]() |
Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirliğin hayırlı olsun "nurşen35" hoşgeldin sefalar getirdin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlar sizler de özele kaçmadan misafirimize soru sorabilirsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Alıntı:
Ne kadar hoş , ne kadar düşünceli, ne kadar muhteşem bir karşılama. Rengarenk çiçekler, renkli kelebekler , bayıldım çok beğendim. Burada olmak beni mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun inş.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun inş...Aynı temennilerimi sunarım kardeşim,Hoşgeldiniz |
Beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. |
Hoşbulduk. Rabbim sizlerden razı olsun, inşallah. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz hoş geldin sefalar getirdin Nurşen hocamhyyyyyhyyyyybu hafta seni çok sık görücez desenehyyyyy hem tefsir sunumu hem misafirlikalkış000rabbim zamanını bereketlendirsin..form ailesinde tanıştığım güzel insanlardansın(:iyiki aramıza katıldın,iyiki bizimlesin ve iyiki tefsir drsimizdesinc*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz hoşgeldiniz hayırlı olsun.............(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun :):) tekrardan hoşgeldin ,seni burda görmek çok güzel c* |
Mihrinaz Hocam ne güzel bir temenliler bunlar , beni şımarttığını biliyor musun? iyi ki ben de seni tanıdım, dostluğumuz daim olur inşallah. Bu arada tefsir dersi sırası bende bu hafta yoğun olacak dua edin. Görevlerimi Allah'ın izniyle tamamlayayım inşallah. :):) |
SAAT: 10:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.