|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 09 Mart 2015 (08:38), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2015 (00:45). Konuya 78 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mart 2015, 15:55 | Mesaj No:11 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
Allah razı olsun insanları çözebiliyorsunuz qibi qeldi bana ben küçükken en sevdiqim ders türkçeydi hep şiir okuturlardı kompozisyonum orta okulda yarışmada birinci qelmisti yemin ederim ki bir ara yazarlık bölümünü arastırıyordum birden böyle anlamanız da dikkatimi cekti doqrusu ?
| |
09 Mart 2015, 16:20 | Mesaj No:13 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... paylaşmak istediğiniz yazılarınızı zevkle okuyacak çoook gönül dostu var bu forumda...bekleriz içten yazılarınızıda...içine dönük insanlar,özel insanlardır bence...anlatmak için dost arkadaş değilde kağıt kalem ararlar...diye düşünürüm
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Mart 2015, 16:31 | Mesaj No:14 |
evet bazı şeyleri içinde yaşamak daha iyi yani anlatsam da neler hissettiğimi asla anlamayacaklar kendimle konusmak, bunu kaqıda dökmek en önemlisi Rabbime iletmek dua etmek O'na rabbimize sıqınmak tüm teslimiyetimizle cok cok daha rahatlatıyor. kulu en iyi yaratanı bilir değil mi Rabbimiz hep yardımcımız olsun inşAllah. Allah'tan baska hiç kimsemiz yok bunu zor zamanlarımızda daha iyi anlıyoruz Rabbim kaldıramayacaqımız dert vermesin hepimize amin
| |
09 Mart 2015, 16:39 | Mesaj No:15 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... şöyle bir soluklnıp,çayımızı için...arkasından ikramlık sorularla terleticez biraz sizi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Mart 2015, 18:05 | Mesaj No:17 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
insanlara en çok neye dikkat etmesi gerekiyor ve en çok neyi tavsiye edersin,,,, : )
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
09 Mart 2015, 18:28 | Mesaj No:18 |
Rabbimize dua etmeyi, Rabbimize sıqınmayı tabi haddim değil benden daha iyi bilirler Allah razı olsun bu sitede qönlü qüzel hocalarımız var..
| |
09 Mart 2015, 20:15 | Mesaj No:19 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
Rabbim sayılarını artırsın inşallah güzel insanların,,,, : )
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |