![]() |
Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... veeeeeee 2015 in ilk misafirini açıklıyoruuuuummm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu haftanın ve 2015 in ilk misafiri ilahiyat önlisans 2. sınıftan tanıdığımız ''fedra'' kardeşimizalkış000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirliğiniz hayırlı olsun...misafirhanemize foruma hoşgeldiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlar özle kaçmadan,misafirimizi yormadan sorularınızı sorabilirsiniz....sizi tanımak isteriz sayın fedra... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Hayirli olsun kardesim kolay gelsin :) :) :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Hayırlı olsun tebrik ederim fedra ablacığım c* :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Allah razı olsun arkadaşlar tesekkür ederim c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... ben sizi yormuym kendimi tanıtayım inşAllah :):) adım özlem aöf ilahiyat 2.sınıf öğrencisiyim evet. ikinci üniversite olarak okuyorum bu bölümü diğer bölüm iktisat ama ben ilahiyatı daha cok seviyorum evet000 23 yaşındayım kendimi anlatmayı pek sevmem aslında :) bazı konularda içe dönük biriyimdir kimseyle paylaşmadıklarım, neler hissettiğimi anlatmadığım şeyler var tabi herkes gibi ama dışa dönük bir kişiliğim de vardır evet000 şimdilik bu kadar özele kaçmadan sorularınızı bekliyorum :):) Allah razı olsun.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Alıntı:
ilk sorun benden olsunn;)lmedineweb i nasil kesfettinn:)) (ve eger ozel dersen cevaplamayabilirsin ) nerelisinn? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Allah razı olsun tesekkür ederim, medineweb i ilahiyat ders notlarını araştırırken keşfetmek nasip oldu çok şükür emeği gecen herkesten Allah razı olsun buarada. faydalı bir site olduqunu düsünüyorum evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... önlisans öğrencisisiniz ve yoğun bir ders çalışma temponuz var...dersleriniz haricinde nasıl bir yoğunluğunuz varbizimle paylaşırmısınız özel olmazsa(:..yani gezermisiniz..kitap okumayı çok sevip ziyadesiyle onamı zaman ayırırsınz,yada kurs yda çalışıyormusunuz gib |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... dersler haricinde ailemle vakit qeciririm, kitap okumayı, arkadaslarımla vakit qecirmeyi de severim çalışmıyorum kursa da qitmiyorum. Bi de daha cok kendimi dinlemeyi yani zaman zaman yalnız kalmayı cok severim :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... sizde biraz yazarlık vardır gibi de geldi bana sankisfhfgshsfhsghvarmıdır böyle karalamak diye tbir edilen şiir yada yazılar ... |
SAAT: 18:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.