![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... ikramlıklarımızın ikinci kısmı geldi :) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... hyyyyyhyyyyyhyyyyyhyyyyyc*[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirimiz yorulmustur bir cay molası verlim ): [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] cayın yanına da ıkramlığmız olmalı değil mi:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]gülümseyen000 AFİYET OLSUN |
Islami, muslumanligi anlatmayi tezlerini curutmeyi denemek elinden geldiginin fazlasini yapmak.. bunlari yapmak gorevimiz olmali kanaatindeyim yoksa islami teblig etmek nerde kaldi.. bunlari yapmak neden kufre gotursun ummete 1 kisi katmaktan daha guzel ne olabilirki.. Velev ki buna ragmen hala olmuyorsa "senin dinin sana benim dinim bana " ve hidayetine duaci olmak.. |
o böreği nasıl yapmışlar ya ilk defa görüyorum ilginç :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... umarım güzel bir hafta olmuştur sizin için...vizelerimden dolayı hernekadar uğrayamasamda :)forum dostları hiç yalnız bırakmamışlar sağolsunlarc* tekrarını nasip etsin rabbim..sizin şahsınızda bütün istişaredki kardeşlerimede başarılar diliyorum..daim olsun inşallah..fi emanillah.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yollarınız hep bu güzellikte olsun inşallah:):) dua ile.. |
SAAT: 12:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.