|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2015 (12:30), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2022 (14:51). Konuya 135 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:61 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | ![]()
1-Sivasın en meşhur yemekleri nelerdir ? 2- madımak yemeğinin tarifini alabilirmiyim sizden ? 3-Sivas şivesinden ,yörede kullanılan kelimeler nelerdir ? Çorum şivesine yakın olduğunu duymuştum analiz edeceğim ![]()
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
![]() | Mesaj No:62 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
Allah razı olsun Abla ,konularınızı herdaim okudum ve bakındım ,Konu falan artık yok demeniz adıma beni üzer....Duygu yüklü heceleriniz ,gün geldi gecelerimi Ayaza gün geldi bahara cevirdi..Tesekkürler...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() | Mesaj No:63 |
![]()
hayırlı olsun su damlası....sivasın en güzel mahallesi sizce neresidir??
__________________ ![]() | |
![]() | Mesaj No:64 |
Durumu: ![]() Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | ![]()
Misafirliğiniz hayırlı olsun
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
![]() | Mesaj No:65 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() | Mesaj No:66 | |
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() | Mesaj No:67 |
Durumu: ![]() Medine No : 36945 Üyelik T.:
31 Aralık 2013 | ![]()
Hayirli olsun misafirliginiz ![]()
__________________ Canımız gündüz, bedenimiz gece gibidir. Biz gece ile gündüz arasındaki sehere benzeriz. Hz. Muhammed(sav) |
![]() | Mesaj No:68 |
![]()
su damlası bizim kapımızın önünden istasyon caddesine kadar olan cadde hayri sığırcı caddesi önceden sığır yoluymuş hatta bir tarafı da ırmak geçiyormuş orayı kapatmışlar ..sivas ırmağın üstünde oturuyor sanırsam... istasyon caddesinde yazın yapılan ilahi konserleri ilgini çekiyor mu?özellikle iftardan sonra yapılan gösterilerdüşünceli000
__________________ ![]() | |
![]() | Mesaj No:69 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
en güzel mahalle bence Kümbet ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() | Mesaj No:70 | |
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
ve birde siz siz olun kimseyi kırmayın..Akan gözyaşlarınızı sorarsa Rabbim verecek cevabınız da olmalı..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftanın misafiri | Gül âsası | Hafta'nın Misafiri | 5 | 07 Şubat 2013 17:53 |
73.Haftanın misafiri kawakeb31 | MERVE DEMİR | Hafta'nın Misafiri | 3 | 24Haziran 2010 23:52 |
72.Haftanın Misafiri LeyL! | MERVE DEMİR | Hafta'nın Misafiri | 13 | 20Haziran 2010 20:03 |
33.Haftanın misafiri YitikSevda... | MERVE DEMİR | Hafta'nın Misafiri | 43 | 01 Ağustos 2009 21:59 |
26.Haftanın Misafiri Nas | Yitiksevda | Hafta'nın Misafiri | 37 | 11Haziran 2009 11:27 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Şüphesiz ki Allah, cihad eden mü'minlerin canlarını ve mallarını cennet karşılığında satın almıştır.(Tevbe-111) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Kim benim bir sünnetimi ihya ederse beni seviyor demektir. Kim de beni severse cennette benimle beraber olacak. | Dünyanın zevki, lezzeti devam etmiyor. Hususan meşru olmazsa hem devamsız, hem elemli, hem günahlı oluyor. - (Lem'alar - 209) |
|