![]() |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Hocam aşk olsun neresi özel bu sorunun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hem bir soru için - 50 mi verilir o zaman ilk üç soru içinde +50 isterim yani toplam +150 ve -50 anlaştık mı:)) Ecrinden... cevap:o soru özel değilsede din dil ırk mezhep ayrımcılığına girdiği için pas geçilmiş,takdir hakkı kullanılmıştır.pazarlık yok..:) Muhteşem hocaya cevap; 1-lazım olursa alırız.. 2-Allaha şükür memnunuz.. 3-medineweb yavaş yavaş büyüyor ,ve sizlerin omzunda büyümeye devam edecektir inşaAllah.. 4-pass.. 5-varmı bilmiyorum ama baştacı değilim...Allah o fedakar özverili kardeşlerimden razı olsun... +50 rep vermezsem telefon çalabilir :) |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Alıntı:
|
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik yukarıda geçiçi madde eklemiştim aksi sorulara eksi rep verilir...:) |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Alıntı:
Peki o zaman sorulara devam..Kurtuluşunuz yok benden:))) *Hacc yada umreye gittiniz mi? *Günde kaç sayfa kuran okursunuz *Tv izliyormusunuz sizce ne gibi fayda ve zararları vardır *İnternetin fayda ve zararlarını sayabilirmisiniz? *İslam ümmetinin en önemli sorunu sizce nedir? *En sevdiğiniz alim.. *Forumda en sevdiğiniz kategori hangisidir *Ezberinizde kaç sure var *En çok sinirlendiğiniz şey nedir? Şimdilik bu kadar devamı gelecek [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı:
hocam özel bir soru yok sanırım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel soru soranlara -50 veriyosunuz.( örnek Ecrin) normal soru soranlara +50 veriyorsunuz bu sefer bence Muhtarımız +50 yi haketti[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] saygılar |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Peki o zaman sorulara devam..Kurtuluşunuz yok benden:))) *Hacc yada umreye gittiniz mi? HAYIR MAALESEF NASİP.. *Günde kaç sayfa kuran okursunuz ORTALAMA 1 CÜZ.. *Tv izliyormusunuz sizce ne gibi fayda ve zararları vardır TV PEK İZLEMEM.BIÇAK GİBİDİR ADAMDA KESER,EKMEKDE... *İnternetin fayda ve zararlarını sayabilirmisiniz? FAYDASI MEDİNEWEBLER'DİR...ZARARI İSE UCU AÇIK... *İslam ümmetinin en önemli sorunu sizce nedir? BİRLİK BERABERLİK YOKLUĞU+CEHALET+TAASUB.. *En sevdiğiniz alim.. SEYYİD KUTUP.. *Forumda en sevdiğiniz kategori hangisidir KURANI KERİM BLOĞU.. *Ezberinizde kaç sure var 30.CÜ CÜZ,MÜLK,YASİN,NEBE,RAHMAN,HUCURAT,FETİH,MUMİNUN,Z ÜMER,SAFF, CUMA,BAZI AŞIRLAR... *En çok sinirlendiğiniz şey nedir? YALAN |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Sevgili Adem aracılarada eksi 50 veriyoruz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Hocam yönetim tarzınız dikta rejimini geçti...!!! |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik adminin yetkisini, kötüye kullanmak dikta değil mi :) |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam Allah razı olsun objektifliğiniz için... Gerçi bende objektif davranmaya çalışıyorum..[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bence Muhtar haketti ... ********** Not: -50 değil -150 versenizde canınız sağolsun hocam... ben yazdıklarımı yine savunurum[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 00:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.