![]() |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik hmmm.....[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizim çevremizde imam bir abimiz vardır onun da sizlere ömür 4 evladı var.. bir gün onları ziyarete gitmiştim.. hanımıyla mutfakta konuşurken eşi hakkında şöyle bahsetti; '' Gamzeciğim; biliyorsun ki 4 tane evladımız var. Bu yüzden ben ancak mutfağa yetişebiliyorum.Ahmet abin de evin ütüsünü yapıyor, evi süpürüyor.Çok da güzel yapıyor hem. Napalım ben ancak mutfağa yetişebiliyorum.Allah ondan razı olsun.......'' ne diyelim böylesii...... darısı başımıza[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Alıntı:
Ali ne korkulu rüyanızmış ya[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Muhsin hocam evindemi kovacaksın,cebindenmi kovacaksın,forumundan mı kovacaksın...kov kov bitmez...hem biz yeni başladık[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] seher abla sana ne oluyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] zencide olsanız alacağız Allahın izniyle... |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik ooooo Ali kardeşim gelmiş sefalar getirmiş hoşgeldiniz[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne iyi ettiniz gözümüz yolda kalmıştı......... |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik hoş bulduk.Allah gözünüzü yollarda bırakmasın[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Alıntı:
sağolun Allah razı olsun fazilet hanım.. ali Allah seni bildiği gibi yapsın...ne diyeyim:) |
Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Süre dolduğu için Konu kilitlenmiştir... |
SAAT: 00:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.