![]() |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme çokkk teşekkür ederim Seleme Editörüm cevapların için bizlere güzel konukluk yaptın Allah razı olsun |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Alıntı:
Aman efem ben teşekkür ederim güzel ve yoğun bir haftaydı benim için hem okul hem sorular yine de çok güzeldi. Haftanın misafirliği için son gün sorusu olan varsa sorsun sonra yok ben duymadım demesin:) ama ben lila rengini sevdim benim rengim böyle kalabilir mi sayın yönetim:) (sayın dedim ama kafanızda bişey kırmadım) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Daha ben sorularıma başlamadım 1 hafta daha uzatılmasını istiyorum konuk olmayı sevdin rengini sevdin ne dersin bu arada 1 hafta benim soruları cevaplarsın[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Hayır abla ziyaretin makbulu kısa olanıdır uzun misafirlikler ev sahibini yorar.Hem birilerinin kafa sağlığı için de hemen bu misafriliğin son bulması şart yoksa elimden bi kaza çıkacak.Sen sor bana istediğin kadar msn de bile sorabilirsin seve seve cevap veririm can ablam...Ama rengimi sevdim admin editörlerin rengi lila olsun mümkünse... |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Alıntı:
:)) |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Allah herkesi değişik bir renkte yaratmıştır. Rengini sevmeyen insan asi insandır. Yönetim dahil Kimse kimsenin rengini değiştiremez. Ey Yöneticiler Allahtan korkun, misafir ettiğiniz insanların rengini değiştirmeyin.:)) |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme sen renkle uğraşacağına kafanda parçalanan laptopun kan kırmızısı izi varmı ona bak :) |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Ona kırmızı çok yakışıyor...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Yaw admin, Allahtan laptopmıuş masa bilgisayarı olsa kesin bende HDD gibi çökerdim. |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Tühh ya keşke masa üstü bilgisayarım olsaydı o zaman hasar daha büyük olurdu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 06:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.