![]() |
RESULLAH'A SİİRSEL BİR YOLCULUŞA ne dersiniz? önceeee bir kervanın peşine düşülür Medineye giden kervan Yolcuları dolu kervan Resullaha selam söyle Aşığı götüren kervan Resullaha kurban olam Ayağına türab olam Bastığın yerlerde senin Bir zerrecik tozun olam Beni al da götür o na Hasan ve Hüseynim anda Yanar annem Fatıma zehra Kavuştur bizi onlara kervan kervan güzel kervan Yolcuları dolu kervan Alında götürün bizi Resullah a giden kervan kervan medine yollaındadır artık bu sefer Medine şehrine vardım can muhammed i aradım O na ermekmiş muradım medinenin yolarında YEŞİL RAVZAYI GÖREN AŞIK: Yeşil ravza görünüyor kervan nura bürünüyor içimde hasret bitiyor medinenin yollarında Gelir Resul_un kokusu kalmıyor ölüm korkusu Gelmiyor galet uykusu medinen nıin yollarında AŞIK RAVZAYA VARIR Senin ravzan güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Gözyaşlarım çağlar akar Ya muhammed ey can ahmed Peygambersin ahir zaman Mahşer günü eyle eman seni bilen bulur iman Ya Muhammed Ey can Ahmed manevi yolculuğumuz mübarek olsun allahu teala en yakın zaman da helal mal ile gidip ziyaret etmeyi ve aynı zamanda layık olmayı da nasip kılsın |
SAAT: 00:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.