![]() |
Güllerin efendisine [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne kokunda gözüm ne de renginde Güzelliğin bana yetmiyor gülüm İfadeler uyur derya içinde Derinliğin bana yetmiyor gülüm Her çiçek açanda nebi isterim Her koku saçanda ahmedi isterim Ahmedi Muhtarı senden isterim Sayfalar bana yetmiyor gülüm Bakışların masum bir akış gibi Alların dokunur bir nakış gibi Temmuz günlerinde soğuk kış gibi Serinliğin bana yetmiyor gülüm Ben istemem efendim fani aşkları Bıraktım yemeyi uyumayı Hasrete yandım yanalı sevdana düştüm düşeli Dua ettim sen süsle diye düşlerimi Ben dua kıldım niyaz kıldım nazar kıldım Her baktığımda seni görmek istedim |
Cvp: Güllerin efendisine Ne kokunda gözüm ne de renginde Güzelliğin bana yetmiyor gülüm İfadeler uyur derya içinde Derinliğin bana yetmiyor gülüm Allah razı olsun güzel paylaşım...:) |
Cvp: Güllerin efendisine Daha küçük iken adını duydum İsmini zikrettim ben şadan oldum Ne yüzünü gördüm ne sana doydum Sevdasına yandım ben muhammed'in |
Cvp: Güllerin efendisine [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ruhuma bir kefen bezi yeter de; Yetmez aç nefsime sırma ve ipek. Çare yok yüzünden düştüğüm derde, Yesem de toprakla karışık kepek. Güneşle bir tutsam girmez hizaya, Dar bulur sığmam der dipsiz fezaya. Kuyruk sallar, sonra hırlar ezaya, Benim nefsim, benim nefsim ne köpek |
RE: Güllerin efendisine gül kokulu yare bu seslenişim zorlu yollardan oldu bu gelişim yüreğim çok kanadı dikenli aşklarda sende olsun istiyorum artık bitişim yüreğimde artık bir damla can var ağladığını görsem son damla canım kanar gül güller gibi, güller kıskansın belki kalan ömrüm bir gamzecik gülüşün kadar yaralarıma merhem olan yare bu seslenişim varlığıma anlam kattığındandır bu söylenişim yüreğim dikenleri aştı güldedir gayrı bu yüzdendir gülüşüne gülden fazla değer verişim |
RE: Güllerin efendisine Ne kokunda gözüm ne de renginde Güzelliğin bana yetmiyor gülüm İfadeler uyur derya içinde Derinliğin bana yetmiyor gülüm Yüreğine Sağlık kardeşim... |
RE: Güllerin efendisine Allah razı olsun paylaşım için... güllerin efendisine sonsuz salat selam olsun... |
SAAT: 13:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.