![]() |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. İnzar kardeşimiz __________________ _2000 isukur kardeşimiz___________________1000 mim__nun kardeşimiz_______________3000 Nur kardeşimiz______________________1000 Admin kardeşimiz___________________1000 ____________ Allah razı olsun sizlerden.. |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. inşaallah 3 000 daha ekleyin..olur mu.. Allah kabul buyursun... Allah razı olsun.. dua ile.. |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. verda naz.1 000 elif mina 1 000 bizde aldık..Allah kabul etsin..mesajlarada teşekkür ediyoruz.. YÜCE RABBİM HEP SİZİNLE OLSUN.. |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. İnzar kardeşimiz __________________ _5000 isukur kardeşimiz___________________1000 mim__nun kardeşimiz_______________3000 Nur kardeşimiz______________________1000 Admin kardeşimiz___________________1000 Verda Naz kardeşimiz_______________1000 Elif Mİna Kardeşimiz_________________1000 TOPLAM____________________________13000 ____________ Allah razı olsun sizlerden.. |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. Rabbim cümlemizi salavâtın özüne ulaşıp, Peygamber ahlâkıyla ahlaklanmayı, O’nun 23 yıllık nübüvvet hayatından lâyık vechile hisseler almayı ihsan eylesin!.. (Âmin) |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. selamünaleyküm iyi olmus ramazan ayında da salavat ı serif kampanyası.Allah sizlerden razı olsun.ben de 3.000 tane alabilir miyim?selametle.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. İnzar kardeşimiz __________________ _5000 isukur kardeşimiz___________________1000 mim__nun kardeşimiz_______________3000 Nur kardeşimiz______________________1000 Admin kardeşimiz___________________1000 Verda Naz kardeşimiz_______________1000 Elif Mİna Kardeşimiz_________________1000 Ayel kardşimiz______________________ 3.000 TOPLAM___________________________ 16.000 ____________ Allah razı olsun sizlerden.. |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. hayırlı geceler.mim-nun ben salavat-ı serifemi bitirdim söyleyeyim dedim.yalnız 30000 e tamamlanmamıs.neyse hayırlısı her seyin selametle.Allah c.c kabul eder insallah.Allah razı olsun. |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. Okunduğunda 70 belayı def eden mübarek bir salevat; '' Allahumme salli ala men semmeytehu zakiran habibev ve muzekkirav ve Muhammedur rasulullah!'' manası;Allahım resulun olan habibini zikredenlervebu zikri işitenler sayısınca ona salat et |
Cvp: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası.. Ey Rasullerin Şahı Sana Sesleniyoruz ; Sen ki kabri şerifinde evlatlarının kendini bile bile ateşe attığını görüp de evladları için feryadu figan eden bir anne misali __ummeti ummeti__ diye bizim için yüreği yanansın.... Ey Rabbim İşte habib ol habib ki kıyamete değin O'na , O'nun bize olan bu şefkatu merhameti mesabesince salatu selam eyle........ Biz vurdum duymaz evlatlarına aklu fikirin engüzelini bahşeyle de O'na yaraşır evlatlar olmamızı bizlere lutfeyle... Amin......... |
SAAT: 13:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.