|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 09 Ağustos 2007 (16:20), Konuya Son Cevap : 08 Kasım 2024 (18:10). Konuya 437 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Eylül 2008, 17:21 | Mesaj No:101 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Gelde Gör Ya Resulallah Alıntı:
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
10 Eylül 2008, 17:36 | Mesaj No:102 |
Durumu: Medine No : 2987 Üyelik T.:
11 Ağustos 2008 | Cvp: Gelde Gör Ya Resulallah allhümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali muhammedin kema salleyte ala ibrahime ve ala ali ibrahime inneke hamidün mecid. |
16 Eylül 2008, 01:19 | Mesaj No:103 |
Geçmiyor günler sensiz ya resulallah GEÇMİYOR GÜNLER SENSİZ YA RESULALLAH BİTMİYOR ACILAR SENSİZ YA RESULALLAH SEN ORDASIN BEN BURDA PERİŞANIM YA RESULALLAH GEL ARTIK BEKLETME BİZİ NE OLUR YA RESULALLAH ALLAH NASİB EYLESİN SENİ GÖRMEYİ HERDEM KALBİMİZDE HİSSETMEYİ KONUSURKEN HER YERDE BAHSETMEYİ İNANKİ ÖZLEDİK YA RESULALLAH GEL ARTIK BEKLETME BİZİ NE OLUR YA RESULALLAH KALBİMİN SULTANISIN SEN HAYATIMIN BAHARISIN SEN BASIMIZIN TACISIN SEN İNANKİ ÖZLEDİK YA RESULALLAH GEL ARTIK BEKLETME BİZİ NE OLUR YA RESULALLAH GÖNÜL BAHCEMİZİN GÜLÜSÜN SEN REHBER EDİNECEK BİRİSİN SEN YETİMLERİN,MAZLUMLARIN ELİSİN SEN İNANKİ ÖZLEDİK YA RESULALLAH GEL ARTIK BEKLETME BİZİ NE OLUR YA RESULALLAH | |
16 Eylül 2008, 01:28 | Mesaj No:104 |
Cvp: Geçmiyor günler sensiz ya resulallah Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh Tüm Mü'minlerin şefeatçisi ol yaa Resulallah.... Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke Ya Resulallah Sana binlerce salât ü selam olsun Ey Allah’ın Resûlü Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamün aleyke Ya Habiballah Binlerce salat ü selam Sana ey Allah’ın Sevgilisi Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya Emîne vahyillah Sana binlerce salat ü selam olsun ey Allah’ın vahyinin emîn temsilcisi ... | |
19 Eylül 2008, 15:21 | Mesaj No:105 |
Cvp: Gelde Gör Ya Resulallah Sevilen ey sevgili olunca,Efendimiz s.a.v olunca geriye sevene dökmek kalır kağıda ağlayarak ve kaleminide ağlatarak aşkını ve gözyaşını. Rabbim c.c sizden de razı olsun inşaALLAH. | |
05 Ekim 2008, 22:04 | Mesaj No:107 |
Sensizim Ya Resulallah SENSİZİM YA RESULALLAH Bir sabahın seherinde yollarını gözledim,Bir güneş misali ufkumuza doğmanı bekledim Sultanım seni o kadar çok özledim,Aşkından,hasretinden yanıp eridim Sensiz çaresizim, dertliyim biçareyim ya resulallah Sensin benim tek önderim, Sensin benim peygamberim, rehberim Sen olmadan ben ne ederim,Sensizim,dertliyim,biçareyim ya resulallah İçimdeki hasret ateşi sönmüyor,Kimseler derdime derman olmuyor Kanayan yaramı sarmıyor, Sensizim,dertliyim,biçareyim ya resulallah Sensizliğe kan ağlıyor içim,Izdırapla geçer oldu günlerim Buna artık dayanmaz oldu yüreğim,Sensizim,dertliyim,biçareyim ya resulallah Dilimde çıkan her hece,Anıyorum seni hece hece Gözlerimde yaş akıyor gündüz gece,Sensizim,dertliyim,biçareyim ya resulallah Sevdan yaktı kül etti beni,Her ismini duyuşumla aşkın sarar tüm bedenimi Damla damla yaş kaplar kan ağlayan gözlerimi Sultanım ne olur gel sil sensizliğe kan ağlayan gözlerimi SEYYİD MÜCTEBA GEYLANİ __________________ "Anla desen anlamazlar,dinle desen dinlemezler,düşmüşler bir bataklığa çıkmak istemezeler."(S.M.G) [flash=350,50]http://www.fileden.com/files/2008/3/21/1827189/Muziksiz%20ilahi%20-%20Ey%20nebi.mp3[/flash] | |
05 Ekim 2008, 22:32 | Mesaj No:108 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Sensizim Ya Resulallah
Ey nebi gül açar gülistanında Mazlum yumrukların sembolü sensin Sevdan yüreğe gözyaşları dökmüşse Çeçenyalı yetimin babası sensin Filistinli yetimin babası sensin Gel sana dağlar taşlar selam etsin Kanayan yaraların özlemisin Eğer menzil sevgiliye varmaksa Ak laleyi kızıla çeviren sensin En sevdiğim müziksiz ilahilerden biridir. Gönlüne sağlık. |
05 Ekim 2008, 23:13 | Mesaj No:109 |
Cvp: Sensizim Ya Resulallah
dikenler içinde bir gül büyümüş mis kokusu tüm alami bürümüş bir dem koklayanlar hakka yürümüş adi ahmet mahmut güzel peygamber. islamın sembolü gül meşalesi eriyip döküldü küfrün maskesi geldi şu cihana rahmet birisi adı ahmet mahmut güzel peygamber. ümmetin çok sever basar bağrına ümit ile bakar olduk yarına muhtacız hepimiz ol şefatına adı ahmet mahmut güzel peygamber. hatmatül emin derlerdi ona yalnız hakki anlatırdı sorana kurtuluş olurdu ona varana adı ahmet mahmut güzel peygamber | |
Konuyu Toplam 45 Kişi okuyor. (0 Üye ve 45 Misafir) | |