![]() |
Ene Mehmet v2...DinLe...İndir Ene Mehmet v2...DinLe...İndir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ene Mehmet v2...DinLe...İndir c*c*muhteşem....yıllar öncesi,deniz feneri proğramı,etyopya çıkartması gelr hep aklıma ilk orada dinlemiştim..türkçesi.. adı mehmet kimse bilmez kara gözleri gülmez dünyanın gözü kör sanki kimse onları görmez teşekkürler hafız editim,sayende çok hoş ve paylaşabileceğim arşivim olduc*c* |
Cevap: Ene Mehmet v2...DinLe...İndir Selamün aleyküm ander hafızım paylaşmış oldugun sohbet ve de fonlar cok güzel bikacını indirdim helal et Allah hu teala senden razı oldugu kulları arasına alsın efendimizin ümmetim dedigi saflara seni de koysun. cok düzgün biyermiş medine vep allah işinizi kolay kılsın. |
Cevap: Ene Mehmet v2...DinLe...İndir varsa bir hak Helal olsun tabi... Keyiflen dinleyin efem... |
SAAT: 16:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.