![]() |
Dombra Ak Parti Müziği..DinLe indir...:) Dombra Ak Parti Müziği..DinLe indir...:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Dombra Ak Parti Müziği..DinLe indir...:) adam güzel yazmışevet000 |
Cevap: Dombra Ak Parti Müziği..DinLe indir...:) Keyile dinleyin efem...:) aynen güzel yazmıs... |
Cevap: Dombra Ak Parti Müziği..DinLe indir...:) emeğine sağlık yarın akşam ülke genelinde son ses dinlemeye devam inş:)))))) |
Cevap: Dombra Ak Parti Müziği..DinLe indir...:) Alıntı:
|
Evett inşaAllah . . (: |
|
Cevap: Dombra Ak Parti Müziği..DinLe indir...:) oyun yalan dolan iftira hakaret vs..siyasetin içinde oyum boş sandığa... |
|
ve basit sandığımız oy için de hesap vereceğiz Ben mazlumlar sevinsin Kahire, şam, gazze, kudüs, arakan, çeçenistan... Dünya mazlumları için oyumu kullandım Rabbim eğer hata ettiysem beni sırf kardeşlerim hatrına affetsin Eğer hata etmediysem Ümmet i Muhammed e fetih nasib etsin inşallah:):) |
SAAT: 17:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.