![]() |
Arapça soruları olanlar buyrun Arapça gramerim çok çok iyi.Kuran kursunda bizzat öğrendim.Elimden geldiği kadar çıkaramadığınız soruları buraya yazabilirsiniz.Ya da istediğiniz konuyu buraya yazın,ben anlatırım sizlere.Bu arada 2 yıl Araqpça hocalığı yaptım.Zevkle yanıtlarım sorularınızı....elhm |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun arkadaşlar alya duaya sorularınızı burdan sorabilirsiniz |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun alkış000 çok iyi ArO* |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun RcA*c*(: |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun Alıntı:
arapçada harfi cerleri ve anlamlarını biliyorum. 2011 dönem sonu çıkmış sorularda arapça bir cümle vermiş. min harfi cerinin buradaki görevi nedir diye sorulmuş. onu bilemedim. birde harficerin müteallakı hangisidir diye bir soru var.müteallak ne demek, onu bilemedim. genellikle eş anlamları soruluyor.malum ben anlamını bilemiyorum eş anlamını hiç bilemiyorum. yardımcı oluırsanız sevinirim. mümkünse en kısa zaman da malum pAzar günü sınavım var. TEŞEKKÜRLER |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun BİRDE BİZİM ARAPÇA ÖĞRETMENİ İSİM TAMLAMASINI ANLATTI AMA AKLIMDA BİŞEY KALMAMIŞ. YANİ CÜMLEDE İSİM TAMLAMASININ TANIYABİLMEM İÇİN NELER OLMALIDIR? örneğin sıfat tamşamasında ki uyumları anladım. |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun mütallak harfi cerden önce kelimedi..öyle bi soruda direk harfi cerdn önce gelen kelimeye bakn cevap odur... "Isim tamlamasi" 1)BASINA EL TAKISI ALMAZ 2)TENVIN ALMAZ 3)2.KELIMENIN SONU MECRUR OLUCAK SIFAT TAMLAMASI #SIFAT MEVSUFUNA HER SEKIL UYAR.HER IKISININDE BASINA EL TAKISI GETIRILIR HER IKISININDE SONU AYNI HAREKEYLE BITER. |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun Ben ilahiyat onlisans okuyrm 2.siniftym ama arapca bilgim hic yok bna yardimci olabilirmisiniz mesela birinci sinif kelimeleri neler grameri falan anlamyrm veya nerden calismami tavsiye edersiniz |
Re: Arapça soruları olanlar buyrun Once muennes muzekker konularinj bilmeniz lazim |
Cevap: Arapça soruları olanlar buyrun Alıntı:
|
SAAT: 08:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.