![]() |
aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! AÖF ÖĞRENCİLERİNE SINAV SONUCU ŞOKU 9-10 Şubat tarihlerinde yapılan dönem sonu sınav sonuçları açıklandı. 03 Mart 2013 Pazar 14:48:00[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] AÖF `ten beklenen haber geldi. Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği 2013 AÖF sınav sonuçları açıklandı. 9-10 Şubat tarihlerinde yapılan dönem sonu sınav sonuçları açıklandı. Fakat AÖF sınav sonuçlarıyalnızca iPhone ve iPad uygulamalarından görünüyor! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi`nin neden böyle bir uygulamaya gittiği bilinmiyor. kaynak:dogru haber |
Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! ..hasbnllahh bu nrdn icbetti !!!..aöf kendinde değilsopa000şiddetle knyrm!.. ..gülümseyen000 wallahi sinirden gülüyorum!!!! uzgn |
Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! aöfnin ne yazikki bircok hatali uygulamasi var, 1-Zaten örgün ögretimde okuyamamis,cok zor sartlar ve ilerlemis yaslara ragmen okumaya calisan aöf ögrencilerine bütünleme imtihanini kaldirmak. 2- Avrupada zaten kurs ,yardimci kitap gibi avantajlarin ulasilmadigi yerde kitaplari sinava 10 gün kala göndermek. 3-zaten yabanci dil ögretiminde sinifta kalan Türkiyede ,Arapcayi isin icinden cikilmaz hale getirmek 4-Kitaplarda bir cok basim hatasi bulundurmak... Cok sükür ki bu sene bitiyor... |
Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! Alıntı:
yarin birgün internetten bakilabilir saniyorum bir iki günlük uygulama olmali. |
Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! istişareyede yazdım aslında bende sevmedim bu uyulamayı kızgın000 benim takoz telefonumdan ancak snake oyunu oynanır Ağzı-Açık000 neyse elbett bir gün açıklarlarr mahcup000 merakla bekliyorumm c* tabii şddettle kınıyorum evet000 |
Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! telefon firmalarıyla aöf anlaşmış galima :)) iphne satışı patlarsa aöf den kaynaklı :))) |
haklısın muallime bizim sorunlarımızın hepsini söylemişsin ben de aöf'den hiç memnun değilim ama dediğin gibi yarım dönem kaldı o da aöf arapçadan ya da bir başka dersten yine zor karışık sormazsa aöf'nin derdi bizim başarısız olmamız ben arapça 2. sınava o kadar çok çalıştım ki sınav sorularında ne sorduklarını bile anlamadımuzgn eskiden soruda ne istediklerini yazarlardı şimdi o da yok |
Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! bu ne ya böyle. iyice sapıttılarsopa000 dayaklık bunlar heee |
Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!! simdi biz ögrenemicez mi sonuç bu mu... |
|
SAAT: 20:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.