|
Konu Kimliği: Konu Sahibi LA YEZAL,Açılış Tarihi: 22 Nisan 2012 (18:02), Konuya Son Cevap : 18 Şubat 2013 (21:10). Konuya 40 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Nisan 2012, 18:02 | Mesaj No:1 |
aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum s.a mübarek kardeşlerim allahın selamı üzerinize olsun kusura bakmazsanız biraz vaktinizi alacam mesajıma yanıt verirseniz çok sevinirim..ben düz lise mezunuyum şuan üniversite ikinci sınıftayım ve aöf ilahiyat okumak istiyorum aslında bölüm hakkında hiçbir bilgim yok sadece ilahiyat okumak istiyorum sınavsız geçiş hakkım var onu biliyorum başkada bişi bilmiyorum bana şöyle açıklayıcı net bilgiler verebilecek bi kardeşim var mı..allah şimdiden razı olsun..mesela bittikten sonra ne gibi haklarım var ne tür alanlarda çalışabilirm diyanetin kpss ile kuran kursu alımı yaptığını biliyorum öyle duydum birde ilitam nedir onunla ilgili mevzular varmış??? | |
Konu Sahibi LA YEZAL 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | aise | 40 | 18106 | 22 Nisan 2012 18:02 |
22 Nisan 2012, 18:59 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | aöf hakkında yardım
arapça dışında sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.az bir çalışma ile onuda geçersiniz.forumumuzda ticaret lisesi mezunu bile ilahiyatı bitirmek üzere..yani mümkündür. ilahiyat 2 yıllığı alırsanız diyanette kuran kursu öğrt.snavlarına girmeye hak kazanırsınız. iki yıldan sonra dilerseniz ilitam dediğimiz lisans tamamlama ile 3.sınıfa kaydolabilirsiniz.örgün eğitimden hiç bir farkı yok diploma bakımından.yüksek lisan sfırsatınız bile var.olay sizde biter,yani azminize. bence teredüt etmeyın hemen kaydolun ilahiyata..burada yardımcı olacak kardeşlerimiz mevcut.mezun olabilirsiniz inşaallah.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
22 Nisan 2012, 23:15 | Mesaj No:3 |
Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum
Aleykümselam ve rahmetullah. geçiş hakkından yararlanabilir 2 sınıf önlisans mezunu olduktan sonra DGS ile ilitamdan ilerletebilirsiniz eğitiminizi. imam hatip liselerinde öğretmenliğe kadarda çıkabilirsiniz . yada sadece 2 yıllık bitirip diyanetin yeterlilik belgesine sahip olduktan sonra (bir sözlü bir yazılı sınav oluyor) kpss ile atanma ihtimaliniz oluyor. bunun yanı sıra bu 2 yıllık diploma ile okullarda din kültürü derslerine girip ücretli öğretmenlik yapabiliyorsunuz.
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
13 Mayıs 2012, 17:31 | Mesaj No:4 |
Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum
Selamu Aleykum. Almanyada acikögretimden ilahiyati nasil okuyabilirim, hangi sinavlara nerde ne zaman girebilirim? Kayit sartlari nedir? Uluslararasi bakalorya (Abitur)´um var, su an hukuk okuyorum, finallere hazirlaniyorum fakat istiyorum Türkiyede Imamlik yapayim. Esim Erzurum Ilahiyat okuyor, Bursaya yerlesmek istiyorum, orada calismak istiyorum. Bilgiler icin ALLAH razi olsun. Fi Emanillah. | |
08Haziran 2012, 15:26 | Mesaj No:5 |
aöf hakkında yardım
sa. eşim açıköğretim ilahiyat 1.sınıf öğrencisi.Kuran kursu öğreticisi olmayı düşünüyor.Şartlar neler,kpss şartı var mı? Varsa eylüldeki sınava mı girmesi gerekiyor?Teşekkürler..
| |
08Haziran 2012, 15:35 | Mesaj No:6 |
Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum | |
08Haziran 2012, 15:44 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum a.s kuran kursu eğiticisi olmak için şuan ki şartlar kpss yi gerektiriyor yani bu sene eylülde düzenlenecek olan sınavı..ayrıca düz lise mezunusunuz galiba sizlerin enaz önlisans ilahiyattan mezun olmanız ve de diyanetin her sene düzenlediği yeterlilik belgesi sınavına da k.k.ö düzeyinden girip kazanmanız gerekiyor..hayırlısı olsun..
|
08Haziran 2012, 15:49 | Mesaj No:8 | |
Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum Alıntı:
Allah razı olsun.. | ||
09Haziran 2012, 12:17 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum Arkadaşlar peki önlisans ilahiyat diploması ile umre görevlisi olunabiliyor mu yada nasıl olunuyor umre görevlisi? |
09Haziran 2012, 16:13 | Mesaj No:10 | |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |