|
Konu Kimliği: Konu Sahibi akhilal,Açılış Tarihi: 27 Temmuz 2013 (18:53), Konuya Son Cevap : 02 Eylül 2013 (01:36). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Temmuz 2013, 18:53 | Mesaj No:1 |
ilahiyat tercihi ilahiyat tercihi Selamun aleyküm. Bir tanıdığım imam hatipten bu sene mezun oldu ve sınava girdi. Hedefi İstanbul'da bir ilahiyattı. Öncelikle sınav sonucu şöyle: Tercih yapmamışlar. "Puanı düşük, bir sene daha hazırlanır" demişler. Benden yardım istediler fakat ben de pek anlayamadım. Eğer şansı varsa ek kontenjana yönlendireceğim. Şimdi mesele şu: bu arkadaş ek-puan'lı listeye göre mi tercih yapacaktı? Ek puanlı başarı sırası 48.516 (resimde görüldüğü üzere). Puanı ise 345. Bu nasıl oluyor hala anlayamadım? Acaba tercih yapmamakla hata mı etmişler. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. | |
Konu Sahibi akhilal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ilahiyat tercihi | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | erol 71 | 13 | 9117 | 27 Temmuz 2013 18:53 |
27 Temmuz 2013, 19:33 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: ilahiyat tercihi
Puanlarla ilgili bilmiyorum ama yapsaydi tercihini gelmezse seneye yine hazırlanırdi bence ek yerlestirme olursa tercih yapsın
|
27 Temmuz 2013, 20:16 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: ilahiyat tercihi Alıntı:
Siirt ilahiyat ikinci öğretim 344,9 şırnak ilahiyat ikinci öğretim 343,6 bu ikisi oluyor.ek yerleştirme kontenjanları açıklanınca boş kontenjan olan yerler tercih edilebilir. | |
27 Temmuz 2013, 22:19 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: ilahiyat tercihi Alıntı:
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. | |
28 Temmuz 2013, 01:51 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 164 Üyelik T.:
14 Eylül 2007 | Cevap: ilahiyat tercihi
.)) muhterem akhilal, yakınınız bu puanla zaten istanbulda bir ilahıyata yerleşemezdi. Benim öğrencim şuan 372 ile acıkta kaldı. İstanbul, Ankara, Konya...gibi şehirlerin ilahıyat puanları cok yüksek. erol 71 nickli userinde yazdıgı gibi ancak şırnak olur, oda ikinci öğretim ki maddi manada külfetli. İkinci yerleştirmelerde şansı var mı derseniz, haddimiz olmadan cok az derken yinede Allah bilir diyerek tevekkül edelim insallah.
__________________ *Buda geçer ya hu* |
28 Temmuz 2013, 02:09 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: ilahiyat tercihi
arkadaşım ekli puan 361 le çanakkale ilahiyat... ikinci öğretime yerleşti.istanbulun puanları çok yüksek... belki yardımcı olur bu söylediğim diye belirtmek istedm... Allah yardımcısı olsun.hakkında hayırlısı
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
21 Ağustos 2013, 19:12 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 30711 Üyelik T.:
20 Ağustos 2013 | Cevap: ilahiyat tercihi
s.a. bende türkiyede ilahiyat okumayi cok istiyorum ama almanyada kaliyorum ve abiturm olmadigi icin yapamassiniz dediler ve bana acik ögretim liseyi disardan okuyabilirsiniz ve eger sinavlari gecerseniz ilahiyat okuyabilirsiniz dediler sizce nasil bana yardimci olursaniz cok sevinirim Allah Razi Olsun simdikten cvplariniz icin..
|
02 Eylül 2013, 00:10 | Mesaj No:10 |
Cevap: ilahiyat tercihi
S.A HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR ben imam hatip mezunuyum .349 puanım var ilahiyat fakülte istiyordum fakat hatalı tercih yaptım ve aöf önlisans ilahiyata yerleştirildim .ek tercih vermek istiyorum bunun için kontenjansız bir bölüme yerleşmiş olmam gerekiyor dediler.arkadaşlar çok zor durumdayım.yardımcı olursanız bana çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.ben Şırnaklıyım ,zamanında türban yasağı yüzünden liseye gidemedim .yaşadığım yerde imam hatipte olmadığı için okulu bırakmak zorunda kaldım.Ama vazgeçmedim ,yasak kalkınca açık öğretimden devam ettim .hiç eğitim almamama rağmen 2 tane yeterliliğim var Ama üniversitenin kapısından başörtü ile girmek benim için büyük anlamlar taşıyan büyük bir ideal!!!!!!!!!!!!!! Buna göre: 1. sorum ilahiyat önlisans kontenjansız mı? 2. sorum 2 eylülde kayıt yapmam gerekiyor mu?kayıt yaparsam ek tercih hakkımı kaybeder miyim? LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ!!!!!!!!!!!! ÇOK ZOR DURUMDAYIM ACİL CEVAP BEKLİYORUM!!!!!!!!!!! RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN | |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |