![]() |
yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? s.a ben yeni üye oldum..nereye konu açacağımı bilemedim arkadaşlar...bir soru sormak istiyorum .bu yayınevlerinin kitaplarından kullanan var mı?tavsiye eder misiniz? |
Cevap: yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? murat yayınlarını kullanıyorum gayet iyi ,tavsiye ederim |
Cevap: yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? ben de murat yayınlarını kullanıyorum memnunum. ama konu anlatımlısını bulamadım. konu anlatımlı kitaplar yasaklanmış onun yerine soru bankaları çıkmış bende ondan var ilahiyat ve arapça1.. |
Cevap: yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? Alıntı:
bu yıl ilahiyatın vardı diğer bölümlerin yoktu konu anlatımı. |
|
Cevap: yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? ben arkadaşların elinde egem yayınlarının kitabını gördüm. arapça metin çevirileri falan vardı faydalı olabilir belki. |
Cevap: yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? egem yayınları da varmış,bakabilirsiniz. |
Cevap: yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? Final dönemi için istiyorum bende yardımcı kitap. 4.dönemim artık arıza çıkaran bi ders olmasın istiyorum Allahın izniyle. Konu anlatımlı kitaplar niçin yasaklanmış acaba? Hem özet bilgi olsun hemde soru bankası olsun, bu tarz bir kitap arayacağım... |
ama murat yayınları yardımcı kitaplarında başta ünitenin kısacık özetini veriyor sonra konula ilgili bissürü açıklamalı soruları var ben murat yayınlarının türk dili ve inkilap tarihi 2 soru bankası kitabını aldım çok güzel tanıdığım kişi bahar dönemi ilahiyat soru bankası kitabını aldı türk dili inkilap ve arapça hariç diğer dersler var çok memnun |
Cevap: yayınevlerinin ilahiyat kitaplarına bakan var mı? Valla hepsi için geçerli değil ama bazı aöf kitapları hakikaten okunmasın diye yazılmış sanki, o kadar karışık ve sıkıcı anlatımları var ki... Senin ve tanıdığın kişinin aldığı kitapların tam isimlerini söyleyebilir misin abla yada varsa linkleri gönderebilir misin, zahmet olmazsa... |
ilahiyat önlisans yardımcı kitap ilahiyat ön lisans konu anlatımlı hangi yayınevi kitabı önerirsiniz ayrıca dgs ile ilitama geçmek için kaç net yapmak gerekir diploma notunu etkiler mi |
Cevap: ilahiyat önlisans yardımcı kitap Evet arkadaşlar, ben de aynı dertten muzdaribim. Bize verilen kitaplar çok işe yaramıyor gibi. Sınavlara nasıl çalışmak lazım, sizler hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Ben İşletme okurken büronun verdiği kitapların yüzünü açmaz direk Murat'ın kitaplarından çalışır ve çıkmış sorulara bakardım. İlahiyat için de durum aynı mı acaba? |
Cevap: ilahiyat önlisans yardımcı kitap Alıntı:
dgs için en az 60 netiniz olmalı yanlış hatırlamıyorsam.diploma notu etkiliyor tabiki ne kadar yüksek olursa diploma notunuz o kadar iyi Alıntı:
|
Cevap: ilahiyat önlisans yardımcı kitap Bazı derslerde çıkmış sorular çıkıyor ama bazılarında neredeyse hiç çıkmıyor. Mesela İnkılap Tarihi'nde geçtiğimiz sınavda pek çıkmadı. Nasıl yapmak lazım? |
|
geçmiş yıl sorularına güvenmemek lazım ya kitaptan ya da yardımcı kitaptan sıkı bir şekilde çalışmak lazım emek verilerek güzel notlar alınırevet000 |
|
|
soru etkinliği oluyo mu? bir de akılda kalıcı hafıza teknıklerı vardı 1. sınıftayken.. şimdi kaldırıldı mı? |
Cevap: soru etkinliği oluyo mu? ders olarakmı diyorsunuz anlamadım |
Cevap: soru etkinliği oluyo mu? Alıntı:
|
ben öyle bir derse denk gelmedim:) son 3 yıldır yok öyle bir ders kaldırılmış olmalı |
|
|
Cevap: ilahiyat önlisans yardımcı kitap [QUOTE=Tuba_;315825]Her sorunun altında açıklayıcı bi cevap var özet gibi yani[/ özetler egemdeki gibi mi yoksa murattaki gibi kısa mı? |
önerebiliceğiniz yardımcı kaynak?? yardımcıdan çalışanlar; neme lazım demez de cvp verirse sevinirimgülümseyen000alkış000 kitap alıcam da:) |
Cevap: önerebiliceğiniz yardımcı kaynak?? hocam ben murat ve egemi kullandım ,memnunum (: |
Cevap: önerebiliceğiniz yardımcı kaynak?? Kardesim bende ek olarak murat yaynlarna calsyrum.bol soru örnekki oldugu icn gayet yardmci oluyor....hepmize kolay gelsn... |
Cevap: önerebiliceğiniz yardımcı kaynak?? Alıntı:
|
Cevap: önerebiliceğiniz yardımcı kaynak?? [QUOTE=Lalü Aşk;323600]Kardesim bende ek olarak murat yaynlarna calsyrum.bol soru örnekki oldugu icn gayet yardmci oluyor....hepmize kolay gelsn...[/Q ArO* kardeşim ben bu dönem sadece tefsire baktım 6 tane çıkmış:) |
Cevap: önerebiliceğiniz yardımcı kaynak?? 2. Sinifa gecmis 1.sinif yardimci kitabi olup paylasmak isteyen kardesler olurmu acaba |
Cevap: önerebiliceğiniz yardımcı kaynak?? yardımcı kaynaklar çözüm değil.Bende var bir arkaşım verdi.hiç bakmadım.kitap en iyi kaynaktır.yardımcılar kitapta olan birçok noktayı atlamakta.en azından bütün kitapların bütün üniteleri bir sefer okunmalı .Sınava yakında medineweb deki arkadaşların çıkarmış olduğu soru ve özetlerden istifade edilirse faydalı olur.kitap yardımcı olmuyorsa, hiçbir yardımcı kitaptan yardım beklemeyin |
SAAT: 15:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.