|
Konu Kimliği: Konu Sahibi zümrazülal,Açılış Tarihi: 15 Ocak 2014 (16:40), Konuya Son Cevap : 05 Ocak 2017 (19:50). Konuya 112 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ocak 2014, 12:01 | Mesaj No:51 | |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
çok güzel sormuşsun. biz şu sıralar çor çocuk hepimiz hastayız. vaktim olmadı.şimdi gördüm,çocuklar yeni uyudu.bende cevap yazmak istedim. daha sormak istediğin olursa sor problem yok. istersen mail gönder. sana başarılar. şu anda 32 yaşındayım. bunca yıllık tecrübelerimi dayanarak şu söyleyebilirim.sen sadece üzerine düşen görevi yap. bu şu anda ders çalışmak sa veya başka bir şey se bilmiyorum.sen üzerine düşeni yap ve bırak. Allahu Teala inan ki çok güzel şeyler .çıkarır karşına.. ben bu sınava girerken inan bana kuran kursu öğretcisi olmak aklımdan geçmiyordu. Allah nasip etti bizde başladık. nerede çalıştığımı sormuşsun diyanete bağlı bir camii de sözleşmeli çalışıyorum(Fahri de deniliyor) Ders saat ücreti olduğu için ayda 72 saat karşılığı 680 alıyorum. mutluyum,şükür ediyorum,her gün caminin kapısını açarken Allahım hergün bu kapıyı açmak bana nasip olsun diye dua ediyorum. selamlar Sevgiler[/QUOTE] çok çok teşekkür ederim ablacım . öyle yalın ve güzel anlatmışsınki başarmak çalışınca neredeyse kaçınılmaz gibi görünüyor senin gözünden. ilin muğlaymış ben istanbulda yaşıyorum ve burda hafızlar her konuda öncelikliymiş birazda arkan olacak diyolar bazı görevler için. özellikle yeterlilik içn gözümü çok korkuttular benim ama senin dediğin gibi ilmihal ve bu sureler yeterse sabah akşam o güne kadar bunlara çalışırım.bi iznillah. bende hafızlık yok ama uğraşıcam pes etmek yok yabu deveyi güdeceğim yada güdeceğim Rabbim izin verirse elbette. | ||
24 Ocak 2014, 12:30 | Mesaj No:52 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. edebali maşallah böyle örnekleri görmek şevkimi artırıyor benimde. Evlilik sorumlulukları ve çocukla okumaya çabalamak zor, bi de etrafındaki bayanlar gündelik işlere takılmış giderken kitap bile okumazken seni anlamaları da zor. Allahtan bana eşim destek oluyor çok şükür, KPSS için konu anlatım kitapları aldık, bi komşum gelmişti gördü bu kitap ne sınava mı gireceksin yine filan diyor bende evet dedim anlamasını pek beklemedim açıkçası. Aynı dili konuştuğum ilim aşığı insanları etrafımda olmasa da bu sitede görüyorum ve o yüzden bu siteyi seviyorum..
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
24 Ocak 2014, 12:48 | Mesaj No:53 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. | |
24 Ocak 2014, 15:15 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz.
zümrazülalcm yarn aöf finallermz var...bi tedirgnim yaa ama ck sükür çalstm bkalm artk hayrlsi insallah.
|
24 Ocak 2014, 15:35 | Mesaj No:55 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz.
Cok Tesekkur ederim sinavinizda Allah kolaylik zihin acikligi versin Allah hepimize tamamina ulastirsin
| |
24 Ocak 2014, 21:47 | Mesaj No:56 | |
Biraz da arkan olacak demişler ya hani sana . bana da ilk müracaat için müftülüğü vardığımda(ilk sınavı 3 puandan kaçırdım ikincisinde 80 aldım) ben yeterlilik müracaatı için geldim dedim.o zaman orada ki şef bana dedi ki bir tanıdığın olmazsa bu işler çok zor dedi.ne tanıdığı dedim? o zaman bir müftülük çalışanından bu sözü duymak beni çok üzdü.birebir yakınlarımdan başka kimseye söylemek istemedim. demek ki müftülükte bile bu işler torpille oluyor diyecekler diye hiç seslenmedim. içimden de torpille olacak sa hiç olmasın dedim. diğer kişi yıllarca uğraşacak hafız olacak ben varmışım sıradan bir İ.H.L mezunu olarak onun hakkı olan işi bana verecekler. ben yıllarca çıkıp (BİR KURAN KURSU ÖĞRETİCİSİ OLARAK)haram yemeyim diyeceğim ne güzel mantık değil mi? Allah'a binlerce şükür en ufak bir tereddüt içinde bizi bırakmadı. karşımıza çok iyi bir müftü çıkardı. ben ilk görüşmeye vardığımda yeni müftü bana sizin puanlarınız çok iyi neden hemen başlamıyorsunuz dedi? bence hayatı biraz akışına bırakmak lazım. çok ısrarcı olmamak,geçen yazdığım sen üzerine düşen görevi yap gerisine takılma. su akar yolunu bulur demişler ...... SELAMLAR | ||
24 Ocak 2014, 21:52 | Mesaj No:57 | |
KPSS ye şimdiden başladığınıza göre bize de yardım edeceksiniz bu gidişle. benimde tekrar kpss ye girmem erekiyormuş. ama bu defa 80 alamam.yoğunluk çok, bakalım nasip. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler | ||
24 Ocak 2014, 22:30 | Mesaj No:58 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz.
bayanlar bizim müesseseye girdi gireli diğer meslekdaşlarımız işsiz...bayanlar otursunlar şükretsinler evlerinde....bırakın erkekler çalışsın
__________________ bir günde 25 saat vardır... bunu farkedenler ise, zamanını kullanmasını iyi bilenlerdır. | |
24 Ocak 2014, 23:07 | Mesaj No:59 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. | |
27 Ocak 2014, 01:04 | Mesaj No:60 | |||
sanki okumak 20 yaşına kadar gerekli olan daha sonra anne,eş,ev hanımı,misafir ağırlayan bie ev sahibesi bunların hiçbiri okuyan anne ,okuyan eş,okuyan ev hanımı vs.vs. olunmuyormuş gibi. ayrıca akşama kadar nedir bu gündüz kuşağı kadın programları milleti hepten beyinleri uyuşmuş öyle tv izler hale soktular.Allah sonumuzu hayr etsin. Alıntı:
Alıntı:
Ben de katılıyorum sözlerinize benim vekilim Rabbimdir diyorm.... Allaha emanetiz. ÇALIŞIP ÇABALARIM Rabbimde ne nasip ederse odur hayırlı olan. müesseseyi böyle sahiplenmeniz ne güzel ,ama hatırlatmayı kendime bir borç billirim. Hz. Aişe annemiz ilim ve irfan konusunda sahabe tarafından kendisine danışılan bir hanımefendi idi. | ||||
Konuyu Toplam 16 Kişi okuyor. (0 Üye ve 16 Misafir) | |