|
Konu Kimliği: Konu Sahibi zümrazülal,Açılış Tarihi: 15 Ocak 2014 (16:40), Konuya Son Cevap : 05 Ocak 2017 (19:50). Konuya 112 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Mart 2014, 23:28 | Mesaj No:81 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. çok tşkler böyle duyarlı birilerini görmek güzel murat bizim bölümde pek çıkmıyo sanırım.. bi arkadaş lideri önerdi ondan çıkıyomuş sınavlarda | |
18 Mart 2014, 22:13 | Mesaj No:82 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz.
nursen ablam çok güzel şeyler paylaşmşn bizmle.etkilenmemek elde dgl..tevekkül ancak bu kadar güzel anlatlablrdi...Rabbm hepmzn yar ve yardmcmz olsun...
|
23Haziran 2014, 22:20 | Mesaj No:83 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz.
Amaç Allah rızası için birseyler yapmak, hedef Peygamber Efendimiz yolunda gitmek birsey olabilirsek ne mutlu bize yok eğer olamazsakta uzmeyelim kendimizi en azından denedim olmadi diye bir cevabimiz olur bos durmadim diyebiliriz (ama inşallah amacimiza ulaşırız Allah'in izniyle)
| |
23Haziran 2014, 22:26 | Mesaj No:84 |
Ben duz lise mezunu ilahiyat 1. Sinif bitti yeterlilik sinavina katılabilir miyim ? Bilgisi olan varmi acaba
| |
24Haziran 2014, 00:41 | Mesaj No:85 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
Bende sizinle aynı durumdayım ve bu sene kendimi de denemek için kpss ve yeterlilik sınavına katılacağım sizde deneyebilirsiniz. Deneyebilirsiniz diyorum çünkü yeterlilikte tefsir , fıkıh, kelam gibi , mezheplerle ilgili sorular olacaktır. bu sene kendi bilgilerimize de ölçmüş olacağız. Karar sizin.... | |
24Haziran 2014, 08:54 | Mesaj No:86 |
yeterlilikte hangi kitap iyidir kaç gündür soruyorum pek cvplanmıyo yargının varmış iyi midir
| |
24Haziran 2014, 10:55 | Mesaj No:87 |
Yapılan araştırmalara göre çocuklar zekalarını babadan değil anneden alırmış. Bayanların okumasından yanayım. Bir anne ne kadar çok okumuş, zeki ve akıllı ise, yetiştirdiği/yetiştireceği çocuklar da o kadar zeki ve akıllı olacaktır... Bu konuda babalar hiç kendilerine pay vermesinler...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
24Haziran 2014, 11:19 | Mesaj No:88 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
Çocukların yetiştirilmesinde annenin özverisi fazladır. Okumuş ve kendini yetiştirmiş bir anne evladını da topluma hayırlı bir şekilde yetiştirecektir. Hz. Aişe'de zekası ve ilmiyle birçok hanıma öğretmenlik yapmış ve onları yetiştirmiştir. Yorumunuz çok doğru hocam sağolun. | |
24Haziran 2014, 18:32 | Mesaj No:89 | |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
Babanın da katkısı vardır tabiki ama Genetik olarak zeka geni anneden geliyor | |
25Haziran 2014, 07:26 | Mesaj No:90 |
yine benim sorum havada kalmış.. yani önemli birşey için olmazsa bu kadar ısrar etmem.. herkes yorum yapıyo.. cvplayan yok:(
| |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |