|
Konu Kimliği: Konu Sahibi zümrazülal,Açılış Tarihi: 15 Ocak 2014 (16:40), Konuya Son Cevap : 05 Ocak 2017 (19:50). Konuya 112 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25Haziran 2014, 10:02 | Mesaj No:91 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
Cevabını bir bilsem cevaplayacağım. Bende imam hatip ders kitaplarını ve elimde şu an mevcut olan siyer , ilim ilahiyat 1. sınıfın 1. dönemine ait kitapları çalışıyorum. bir kaynak öğrenebilirsem size bildiririm. Çalışmalarınızda başarılar Ayrıca sitemizdeki soru ve cevaplarıda çalışırsanız yararınıza olacaktır | |
25Haziran 2014, 10:46 | Mesaj No:92 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. | |
26Haziran 2014, 09:09 | Mesaj No:93 | |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
| ||
26Haziran 2014, 09:11 | Mesaj No:94 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. | |
26Haziran 2014, 10:10 | Mesaj No:95 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz.
diyanetin yayınlarını tercih etmekte fayda var çünkü sınav için yararlanacağımız kaynakları diyanet belirtiyor bize o da kendi yayınlarını sunuyor.birde köşe kenardan sorduğunu da düşünürsek kitabı ezberlememiz lazım.diyanetin kitaplarının bir kaçını ben aldım fiyatı uygun..
| |
26Haziran 2014, 10:10 | Mesaj No:96 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. YETERLİK SINAVI KAYNAK ESERLERİ S.No KİTAP ADI İLGİLİ YETERLİK UNVAN GRUPLARI YAZAR ADI (YAYINEVİ) 1 Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsiri K.K.Ö., İ.H., M.K. Komisyon (DİB Yayınları) 2 İlmihal I. ve II. Ciltler K.K.Ö., İ.H., M.K. Komisyon (TDV Yayınları) 3 Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı K.K.Ö., İ.H Prof. Dr. İbrahim SARIÇAM (DİB Yayınları) 4 Tecvidli Kur’an Okuma Rehberi K.K.Ö., İ.H., M.K. Davut KAYA (DİB Yayınları) 5 Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi “Allah” ve “Din” Maddeleri K.K.Ö., İ.H., M.K TDV Yayınları 6 Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi “Ahlak” Maddesi K.K.Ö., İ.H TDV Yayınları | |
26Haziran 2014, 11:18 | Mesaj No:97 | |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
okudugunu anlama ve aklında tutma ve de sınavda doğruyu işaretleme... | |
26Haziran 2014, 11:38 | Mesaj No:98 |
bu kitapların hemen hemen hepsi bende mevcut o kadar da korkutucu değiller karamsar olmayın.benden tavsiye gerisi size kalmıştır çünkü bu kitaplardan ince eleyip sık dokuyacaklardır..
| |
27Haziran 2014, 08:16 | Mesaj No:99 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. bende öyle düşündüm diyanet daha yakın gibi geldi.. ama bir taraftanda dhbtnin osymye verildiğini düşünürsek osymdeki başarılı yayınlarmı iyi oluruzgn
| |
27Haziran 2014, 10:41 | Mesaj No:100 |
ben diyanetin 2.ciltlik ilmihaline çalışarak geçtik diyenlerin çokluğu nedeniyle size tavsiye ediyorum.çünkü bilginin kaynağı burası..diğer yayınlar ancak pekiştirmek için iyi olabilir .
| |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |