![]() |
Geçmış olsun... GEÇMIŞ OLSUN ... arkadaşlar inşallah sınavınız güzel geçmiştir . artık birkaç gün dinlenmeden sonra tekrar finallere çalışmaya devam |
Cevap: Geçmış olsun... geçmiş olsun.... |
Cevap: Geçmış olsun... bende kim hastalandı dedim konuyu görünce :) neyse burdanda arkadaşlara geçmiş olsun diyelim :):) hayırlı mezuniyetler olsun inş. bu sene :):) |
Cevap: Geçmış olsun... baslıgı görünce rabbim şifalar versin safi ismiyle diye yazacaktim konuya bakmadan:))) geçmiş olsun insaALLAH insaallah GİRDİGİNİZ< GİRECEGİNİZ SINAVLARDAN HAYIRLI SONUÇLARLA çıkarsınız |
Cevap: Geçmış olsun... Arkadaşlar sınavınızın 1 günü bitti bugünlük geçmiş olsun inşallah yarınki sınavınız güzel geçer Allah zihin açıklığı versin |
Cevap: Geçmış olsun... Alıntı:
|
Cevap: Geçmış olsun... bugünkü sorular zordu inşallah yarın daha kolay olur bildiğimz yerden gelirgülümseyen000 |
Cevap: Geçmış olsun... bence pekte geçecek gibi durmuyor ama neyse Ağzı-Açık000 |
Cevap: Geçmış olsun... Arkadaşlar hepten geçmiş olsun inşallah sınavlarınız güzel geçmiştir |
Sağol inşallah sizinde güzel ve moralli geçmiştir c* |
Cevap: Geçmış olsun... Selamün aleyküm Ben bu siteye yeni dahil oldum.Cümleten geçmiş olsun. İki günlük sınav heyecanım sonunda bitti ve oldukça bitab düştüm. Sorularun cevabı aklıma geldikçe kontrol ediyor ve zaman zaman ümitsizliğe düşüyorum. |
Cevap: Geçmış olsun... bugünkü sınavın paylaşımları nerede |
|
|
Cevap: Geçmış olsun... Arkadaşlar biraz geç oldu ama hepimize kpss sınavından kurtulduğumüz için geçmiş olsun yarın sınava girecek arkadaşlarımız içinde Rabbim kolaylık versin inşallah dhbt sınavını kolay sorarlar RABBİM hepimizin yar ve yardımcımız olur |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan bakabilirsiniz |
Cevap: Geçmış olsun... arkadaşlar aöf sınava girenlere geçmiş olsun yarın gireceklere başarılar |
Cevap: Geçmış olsun... Sınav Korktuğum gibi değilmiş Tecrübe etmiş oldum özellikle arapça çok iyiydi 😃 Darısı finallerin başına ;) |
Cevap: Geçmış olsun... yaa hatırladıgınız soruları yazsanızz ne kadar doğruu merak ediyorum :S |
SAAT: 20:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.