![]() |
2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız hadi rakadaşlar ne hatırlarsak paylaşalım |
Cevap: 2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız kelam 1 hangisi semiyyattan değildir vacibul vücut 2 mutezile'nin kendisine verdiği isim adalet ve tevhit ehli 3bağtat mutezilesinin özelliği hz.Ali taraftarı 4hangisi dinden çıkarmaz aALLAHIN GÖRÜLÜP GÖRÜLMEYECEĞİ 5Ebu hanifenin eseri el alim vel muallim 6kırtas da adı geçen sahabe hz ömer 7mervana mektup hasan basri 8büyük günah la ilgili dünyadada ahirettede mügmin yaptım ? 9mutezilenin prensibi el menzile beynel menzileteyn |
Cevap: 2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız Kelamın isimleri diye bir soru var mıydi? |
Cevap: 2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız Alıntı:
verayy mutezilenin prensibini emribil maruf yaptım,insanlara yaymak falan diyordu diyedüşünceli000 |
Cevap: 2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız Sosyolojide tasavvuf araştırması yapan Erol Güngör ? (İsmini yanlış hatırlamış olabilirim ) arapçada Mefulün bih diye bir şık vardı Başlama umut fiileri vardı emsi yaptım. Sonra değiştirdim ceale yaptım Cezm eden ? Lem yekun ???? Öyle bir şık vardı bir de cezm li başka bir şık vardı arap ülkesinde tarım toprakları ziraaat için yeterli değil ??? |
|
Cevap: 2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız Mutezilenin prensibi emri bil maruf olmasi lazim |
Cevap: 2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız türk dili 1hangisi yanlış ancak 2hangisi yanlış ardısıra 3 ünlü düşmesi oğlunun 4kesme yanlışlığı Osman'lı 5dil becerisi olmayan ben anlama yaptım? 6tanımı verilmitti tanıklama 7bir parça vardı tanıtlama 8 ku'an durağı vakfe 9 virgül yanlış konulmuş ben uzun uzun arasında virgül yanlıştı sanki? 10 günümüz de olmayan yazar berna moran 11bide cevabı SÖYLEŞİ yaptım sorusunu hatırlayamadım |
Cevap: 2014 bahar ara sınavda hatırladıklarımız makaleyle ilgili öz yaşamla ilgili vardı |
sanatla ilgili olan bi şey vardı onu yaprım. fıkra yazarı değildir vardı berna yaptım doğrumu bilmiyorum. bi şeyin noktalama işaretini sormuştu virgül yaptım yanlışmış,3 nokta olcakmış cevap |
SAAT: 01:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.