![]() |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
En son bulunduğu ortamın güvensizliğinden bahsetmişti. Merak ediyorum doğrusu. |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü ooo burda baya sohbet muhabbet varmış.gerçekten burda kazandığımız arkadaşlarımızın yeri bambaşka oluyor. Fatma ve mihrinaz ablayı tanıdığıma çok memnun oldum. bakalım daha kimlerle görüşmek nasip olcak... |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamunaleyküm (: bu bölüm unutulmuş galiba tozlu raflardan zorla çıkarmış kadar oldu gülümseyen000 kimse yazmaz olmuş nasılsınız ablalarım can dostlarım beennnn geldim hyyyyyc*c* |
Önlisans kolaymışçay-kahve000 Şimdi sıra iltamda... Koştur, Koştur, koştur......... İşte bu mod dayız şu andüşünceli000ağlayan0007638jk4 |
ben de giremedim foruma coktur girsem de yazamadım hasretimm özledimm (:(: |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü bilge hepimiz dağılmış..duman olmuş vaziyetteyiz:)sen neler yapıyorsun..uğradığında yok buralara... finallerle bütler arasında otobüs işletmeciliği yapmayada başlarız gibi geliyor biz ilitamlılar olarakgülümseyen000 öyle ya git gel ,git gel..:) |
daha sık uğra ..özletme kendini..bi giden bidaha gelmiyo..ecep nedendirafrn*ayyy bak yine iyi değilimsopa000 |
artık napıyım bi şekilde avuttum kendimi gülümseyen000 Rabbim izin verdikçe burayı sizleri unutmam unutamam yazarım inş (: belki interneti yoktur bulsa bile onun olmamıştır uzgn gülümseyen000 |
|
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü notlar bolumunu bulamıyom yardımcı olurmusunuz |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü SELAMÜN ALEYKÜM MERHABA DOSTLAR NASILSINIZ [ALLAH DOSTU ] OLMAYI ALLAH BİZE NASİP ETSİN BEN 2. ÜNİVERSİTE İLAHİYAT ÖN LİSANS BİTİRDİM ÇOK ŞÜKÜR RAHMAN BENİ UTANDIRMADI... SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM ŞU Kİ :KPSS YE HANGİ A- B GRUPTAN GİRECEĞİM ? AYRICA ;NASIL KURAN ÖĞRETMENİ OLACAĞIM NEYSEEEE BU İŞİ DÜNYALIK İÇİN İSTEMİYORUM FARKETMEZ ARTIK ALLAH NE DİLERSE O OLUR! İNANIYORUM Kİ TÜRKİYE İÇİN DÜNYA İÇİN HAYIRLI DURUMLARA İMZA ATARIZ İSTERİM Kİ;HER CAMİİ ALTINDA BİR KURAN KURSU HER YOL KENARINDA BİR NAMAZGAH HER MUHTARLIKTA VE HASTANEDE İNSANLARLA İLGİLİ HATTA HER İŞLETMEDE BİR DİN GÖREVLİSİ BULUNSUN İNSANLAR HER AN ALLAH I ANMAKTAN GAFİL OLMASIN FİKİRLERc*c* HER KURUM VE MÜESSESEDE BİR DİN REHBERİ BULUNSUN VE KANUNA BAĞLANSIN DİLEĞİYLE NACİZANE TEŞEKKÜRLER ALLAH SİZİNLE OLSUN!!! |
Ve Aleyküm Selam yase, Eğer 4 yıllık lisans mezunu iseniz o gruptan kpss sınavına girmek zorundasınız. Fakat İlahiyat mezunu olduğunuzu da bildiren bir belge alarak başvuru yapmanız gerekiyor. Kur'an öğreticisi olabilmek için ilahiyat bölümü gerekiyor. Kpss başvurusunda bunu belirtin. Ayrıca gönlümüzden geçenleri mesajınıza dökmüşsünüz. Bütün dualarınıza Amin inşallah bu istekleriniz gerçekleşir. Sizde Allah'a emanet olun..:):) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Mezun olduk ama artık hıc sohbet yokburada. MMezun ve kacak arkadaslar nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz azıcık ses verin |
|
|
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Esmanur hocam hoşbuldum :) bnde Mihrinaz hocamla aynı sıkıntıları yasıyorum tabı o bide formasyonaalıyorsa durum daha ağır. Mihrinazcım arkadaşım sen halledersın evelallah :) buradaki azimli bayanlar idolumsunuz.. Vize arefesindeyız iki hafta kaldı dersler de boğuldum Özellikle felsefede kafayı sıyırmak uzereyım. Tam imana geliolar diyorum hemen peşine yeni sapık düşünceler. :) hayırlsı ile sag salim mezun olaydıkıinsallah... Aaa arapca nin zorluğundan hicbbahsetmedim bile ;)) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mezunlar Medinewebin bahçesinde toplanmışlar mezun olmanın rahatlığını yaşıyorlar :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü başeditörüm ne güzel bir mezuniyet görüntüsü bualkış000..bütün kaçak ilahiyatlar toplanmışız..mehmet akif,makbergülü,neslinur,erol71,ravzam,muallime,ey mentalha,medineweb,gökçen azra,benAğzı-Açık000 keplisinide biz koyarız buraya artıkgülümseyen000:)hayırla bitiririz inşallah.ellerinize sağlık |
|
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mezun olunca dert tasa biter mi hiç.. İşte dgs sınavına gireceklerin durumu :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü nurşen bu sene sınava giriyorsun değil mi |
Göknur , inşaallah sizde mezun olacaksınız. Bizler İlitama başlayalım sizlerde İlitamdan mezun olun , iki mutluluk yaşayalım , Allah (cc) nasip ederse...evet000 c* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü alllah kolaylık versin nurşen inşallah iki mutluluk birden yaşarız |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü SELAMUN ALEYKUM..ilahiyat1.sınıf erol balcı ders notlarının hepsini bir araya toplamıs bir arkds varsa lutfen ozel msjla paylasabilrmisiniz...COK ACILLL |
İlahiyat 1. sınıfın ana sayfasında bütün derslerin özetleri erol71'in mevcut. Aşağıdaki linklerden de bütün özetleri bulabilirsiniz kolay gelsin , başarılar diliyorum.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamun aleykum arkadaslar ben bu donem mezun olacagım ılıtam dusunuorum ama kafam karııskık nasıl bı sıstem kac kıtaptan sorumluyuz nasıll calııslır kac puan almamız lazım |
Mezuniyetiniz şimdiden hayırlı olsun. Diploma notunuzu ne kadar yüksek tutarsanız, dgs sınavında ek puan alma durumuna sahipsiniz. Mezun olduktan sonra Temmuz ayında DGS sınavı yani, 3 ve 4. sınıflara dikey geçiş hakkı kazanılır. Dgs sınavı Türkçe ve sayısaldan oluşmaktadır. İlitam için sadece Türkçe yapmanız yeterlidir. Türkçe konular ; Sözcükte anlam , cümlede anlam , anlatım biçimleri, paragraf ve sözel mantık.. Aşağıdaki linkten dgs konularını ve soruları görebilirsiniz.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü diplomamı daha gidip alamadım antalyadan diploma notumu bilmiyorum ama iki onur iki yüksek onur belgesi aldım önlisans okurken... diploma notu dgs de ek puan almama faydası oluyor demekki... |
Diploma notu ne kadar yüksek ise dgs ek puan veriyor. Genel ortalama 3'ün üzerindeyse 60-65 puan fazla veriliyor diye biliyorum. Diplomanı bir an önce alabilirsen dgs sınavına yetişirsin. Mayıs ayının sonunda başvurular başlıyor. |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü teşekkür ederim nurşen editörüm Rabbimin izni ve yardımıyla... bunu bilmiyordum 3 ün üzerinde olabilir diploma notum. ArO* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Fakat ben çalışmak istiyorum bu yıl okulda ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum eger o olmazsa hocalık yapmak istiyorum bunun için bu yıl kpss ve dhpt girmeli miyim açaba |
Kur'an kursu için öncelikle kpss ve dhbt puanına göre alım yapıyorlar. |
Onur belgesi ve ayrıca yüksek onur belgesini 3'ün üzerinde alanlara veriyorlar. Tebrik ederim evet000 |
arkadaşlar ben yeni başladım ilahiyat 1. sınıfım son derece heyecanlıyım inşallah imam olmak istiyorum arapçam bay iyi. sizce sadece imam olmak için bitirme odaklı mı çalışayım yoksa derece yapayım mı ileride lazım olur mu? bu konuda görüşleriniz benim için önemli |
Alıntı:
|
teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk |
selamun aleyküm Arapçadan başka zor olan ders hangisi ilahiyat 1 güz döneminde Sent from my iPhone using Tapatalk |
Es selamu aleykum kardesler 2. Sinif guz donemine kayit yaptircaktim ama kayitlar gectimi bilmiyorum uzun zaman oldu dondurmustum bu sene bitirmek istemistim |
Alıntı:
Bulunduğunuz yerin aöf bürosunu arayarak bilgi alabilirsiniz |
SAAT: 23:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.