![]() |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
En son bulunduğu ortamın güvensizliğinden bahsetmişti. Merak ediyorum doğrusu. |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü ooo burda baya sohbet muhabbet varmış.gerçekten burda kazandığımız arkadaşlarımızın yeri bambaşka oluyor. Fatma ve mihrinaz ablayı tanıdığıma çok memnun oldum. bakalım daha kimlerle görüşmek nasip olcak... |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamunaleyküm (: bu bölüm unutulmuş galiba tozlu raflardan zorla çıkarmış kadar oldu gülümseyen000 kimse yazmaz olmuş nasılsınız ablalarım can dostlarım beennnn geldim hyyyyyc*c* |
Önlisans kolaymışçay-kahve000 Şimdi sıra iltamda... Koştur, Koştur, koştur......... İşte bu mod dayız şu andüşünceli000ağlayan0007638jk4 |
ben de giremedim foruma coktur girsem de yazamadım hasretimm özledimm (:(: |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü bilge hepimiz dağılmış..duman olmuş vaziyetteyiz:)sen neler yapıyorsun..uğradığında yok buralara... finallerle bütler arasında otobüs işletmeciliği yapmayada başlarız gibi geliyor biz ilitamlılar olarakgülümseyen000 öyle ya git gel ,git gel..:) |
daha sık uğra ..özletme kendini..bi giden bidaha gelmiyo..ecep nedendirafrn*ayyy bak yine iyi değilimsopa000 |
artık napıyım bi şekilde avuttum kendimi gülümseyen000 Rabbim izin verdikçe burayı sizleri unutmam unutamam yazarım inş (: belki interneti yoktur bulsa bile onun olmamıştır uzgn gülümseyen000 |
|
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü notlar bolumunu bulamıyom yardımcı olurmusunuz |
SAAT: 12:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.