![]() |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mezun olunca dert tasa biter mi hiç.. İşte dgs sınavına gireceklerin durumu :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü nurşen bu sene sınava giriyorsun değil mi |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
Göknur , inşaallah sizde mezun olacaksınız. Bizler İlitama başlayalım sizlerde İlitamdan mezun olun , iki mutluluk yaşayalım , Allah (cc) nasip ederse...evet000 c* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü alllah kolaylık versin nurşen inşallah iki mutluluk birden yaşarız |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü SELAMUN ALEYKUM..ilahiyat1.sınıf erol balcı ders notlarının hepsini bir araya toplamıs bir arkds varsa lutfen ozel msjla paylasabilrmisiniz...COK ACILLL |
İlahiyat 1. sınıfın ana sayfasında bütün derslerin özetleri erol71'in mevcut. Aşağıdaki linklerden de bütün özetleri bulabilirsiniz kolay gelsin , başarılar diliyorum.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamun aleykum arkadaslar ben bu donem mezun olacagım ılıtam dusunuorum ama kafam karııskık nasıl bı sıstem kac kıtaptan sorumluyuz nasıll calııslır kac puan almamız lazım |
Mezuniyetiniz şimdiden hayırlı olsun. Diploma notunuzu ne kadar yüksek tutarsanız, dgs sınavında ek puan alma durumuna sahipsiniz. Mezun olduktan sonra Temmuz ayında DGS sınavı yani, 3 ve 4. sınıflara dikey geçiş hakkı kazanılır. Dgs sınavı Türkçe ve sayısaldan oluşmaktadır. İlitam için sadece Türkçe yapmanız yeterlidir. Türkçe konular ; Sözcükte anlam , cümlede anlam , anlatım biçimleri, paragraf ve sözel mantık.. Aşağıdaki linkten dgs konularını ve soruları görebilirsiniz.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü diplomamı daha gidip alamadım antalyadan diploma notumu bilmiyorum ama iki onur iki yüksek onur belgesi aldım önlisans okurken... diploma notu dgs de ek puan almama faydası oluyor demekki... |
Diploma notu ne kadar yüksek ise dgs ek puan veriyor. Genel ortalama 3'ün üzerindeyse 60-65 puan fazla veriliyor diye biliyorum. Diplomanı bir an önce alabilirsen dgs sınavına yetişirsin. Mayıs ayının sonunda başvurular başlıyor. |
SAAT: 23:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.