![]() |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü teşekkür ederim nurşen editörüm Rabbimin izni ve yardımıyla... bunu bilmiyordum 3 ün üzerinde olabilir diploma notum. ArO* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Fakat ben çalışmak istiyorum bu yıl okulda ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum eger o olmazsa hocalık yapmak istiyorum bunun için bu yıl kpss ve dhpt girmeli miyim açaba |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
Kur'an kursu için öncelikle kpss ve dhbt puanına göre alım yapıyorlar. |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
Onur belgesi ve ayrıca yüksek onur belgesini 3'ün üzerinde alanlara veriyorlar. Tebrik ederim evet000 |
arkadaşlar ben yeni başladım ilahiyat 1. sınıfım son derece heyecanlıyım inşallah imam olmak istiyorum arapçam bay iyi. sizce sadece imam olmak için bitirme odaklı mı çalışayım yoksa derece yapayım mı ileride lazım olur mu? bu konuda görüşleriniz benim için önemli |
Alıntı:
|
teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk |
selamun aleyküm Arapçadan başka zor olan ders hangisi ilahiyat 1 güz döneminde Sent from my iPhone using Tapatalk |
Es selamu aleykum kardesler 2. Sinif guz donemine kayit yaptircaktim ama kayitlar gectimi bilmiyorum uzun zaman oldu dondurmustum bu sene bitirmek istemistim |
Alıntı:
Bulunduğunuz yerin aöf bürosunu arayarak bilgi alabilirsiniz |
SAAT: 23:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.