![]() |
Alıntı:
Arapça dersinde ezberlenmesi gereken kurallar var, o yüzden Arapça'da zor değildir. Diğer derslerde kesinlikle zorluk çekmezsiniz 1. Sınıfın dersleri en kolaylarıdır. |
Alıntı:
|
arkadaşlar selamun aleyküm cümleten. ben bu sene ilahiyata başladım, amacım imam olmak.şimdi ben 4 yıllık mezunuyum 2008 de mezun oldum.ilahiyat biterse inşallah tekrardan sınava girdiğimde kpss ön lisansa mı gireceğim yoksa lisans olarak mı gireceğim? benim için fark etmez ama merak ettiğim için sordum.birde konulara şimdiden çalışmaya başladım ders çalışmayı çok severim. nasıl sizce dersler zor mu? arapçayı AA ile geçenler kaç not ortalaması ile geçmiştiniz bilgim olsunda ona göre stres yapayım. |
Alıntı:
kpss lisans mezunu olarak sınava gireceksiniz.. İlahiyattaki bütün derslerde çan eğrisi vardır. Bunu belirlemek şimdiden zor.. |
Alıntı:
|
Aof ilahiyatı bitirince diğer lisans ve önlisans ilahiyat olarak işaretleyereksin ama lisans KPSS mi önlisans KPSS mi olarak sınava gideceksin bilemedim kesin bilgiyi KPSS kaydı yapanlar bilir |
Lisans mezunu olanlar asla önlisans dan sınava giremez. En yüksek hangı öğretim mezunu iseniz o alanda sınava gireceksiniz. Yani sadece lisans alanında kpss ve dhbt ye girebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. |
QUOTE=hiranur;407100]selamun aleykum arkadaslar ben onlısans ılahıyat mezunuyum okulda ucretlı ogretmenlık yapıyorum tefsır dersımde var kıtapta yokm ogrencılerde ben nasıl yapmalıyım tefsır notlarını burdan bulamadıum lutfen yardım[/QUOTE] Aleykum selam.hoşgeldiniz..İstediginiz önlisans tefsir notlarıysa hemen linkini verelim size. |
Tefsir tarihi ve usulü notlar cıkmış sorular [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
hiranur hangi sınıfın dersine giriyorsan yani 9. mu 10. sınıf mı internette o sınıfların ders kitapları var pdf halinde indirebilirsin staj yapıyorken ben goggle da arama yapıp ilgili ders kitabını indirip hazırlanmıştı veya yıllık planın varsa ondan da konuya bakıp ona göre çalışabilirsin internetten de rahatlıkla yıllık plan indirebilirsin |
SAAT: 23:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.