|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 22 Temmuz 2014 (19:47), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2022 (00:54). Konuya 90 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Ekim 2014, 12:39 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
bi kapımı çalan olur diyem bekleyip duruyorum azranuruzgn yeterince acıte edebildimmi durumu
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Ekim 2014, 12:45 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
Hayat telaşı uğraşıyoruz işte! Mihrinaz allah kolaylık versin Azranur hosgeldin |
08 Ekim 2014, 13:03 | Mesaj No:13 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü amin arkadaşım..hepimize kolaylıklar inşallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Ekim 2014, 14:27 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü |
08 Ekim 2014, 14:58 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
ah mihrinaz abla ben üç senedir kapıyı çalan olur diye bekliyorum ama malesef burdan çıkmamıza az kaldı hala tık yok.. Ben dgs ye girmedim bu sene dolayısıyla da ilitamlı değilim şimdilik.uzun süredir evde değildim 15 gün kadar oluyo geleli, evi ve de kendimi toparlamaya çalışıyorum |
08 Ekim 2014, 16:37 | Mesaj No:16 | |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
benim oğlum anaokuluna başladı.ne zormuş meğer çocuğun anaokulu dönemiuzgn ilk dönem bitse birazcık nefes alsam diyorum şimdiden.her hafta çarşaf çarşaf ihtiyaç listesi,yani zannedersin ki çocuğu şimdiden makine mühendisliğine falan hazırlıyorlar.. bi listeyi hazırlıyorsun tam bitmeden .......2.listenin eksizsiz gelmesi rica olunur yazısı....Rabb ime şükür bi şekilde alabiliyoruz ihtiyaçlarını.ya alamayan kardeşlerimiz..Rabb im yardımcıları olsun.hem maddi hem manevi zor anlayacağın... burda komşuluk olayı bıktırır seni ama .her gün kapını çalanlardan rahatsız olursun söyliiim | ||
08 Ekim 2014, 16:54 | Mesaj No:17 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
inşallah sende hayırlısıyla toparlanırsın canım
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
08 Ekim 2014, 16:59 | Mesaj No:18 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
haklısın fatma..anaokulu dönemi tam bir anne sınavı...ben arkadaşımın verdiği okulda çocuğuna performans ödevi hazırlayıp,sunum yaptığını biliyorum..görmesem hadi canım derdim..hemde subyan okulu dediğimiz okullda canım... o ihtiyaç listeside tam bitiridim dediğin yerde ikinci dönemi başlıyor bir daha hadi baştan..tam bir sıkıntı yani...çocuklarımızı yetiştirmek eğitmek felan artık bahane...birbirleriyle yarışıyorlar...ürünlerdeki kalitede cabası..kalite demek fiyat artışıyla eşdeğerdir biliyorsun ki rabbim herkesin yardımcısı osun....bıktırmanızı bekliyorum
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
08 Ekim 2014, 17:00 | Mesaj No:19 | |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
azranur un evine tek konuk olan benim bende buralı değilim düşün ne kadar acınacak durumumuz var.hatta benim burda bi kaç arkadaşım komşum var ama onlarda buralı değil=)) | ||
08 Ekim 2014, 17:41 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
Mihrinaz biz sana yakiniz giresun findik zamani geciyoruz trabzona
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |