|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 22 Temmuz 2014 (19:47), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2022 (00:54). Konuya 90 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Ocak 2015, 20:29 | Mesaj No:51 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü hangi konunun notlarını arıyorsunuz fatma doğan
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Temmuz 2015, 12:52 | Mesaj No:52 |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
SELAMÜN ALEYKÜM MERHABA DOSTLAR NASILSINIZ [ALLAH DOSTU ] OLMAYI ALLAH BİZE NASİP ETSİN BEN 2. ÜNİVERSİTE İLAHİYAT ÖN LİSANS BİTİRDİM ÇOK ŞÜKÜR RAHMAN BENİ UTANDIRMADI... SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM ŞU Kİ :KPSS YE HANGİ A- B GRUPTAN GİRECEĞİM ? AYRICA ;NASIL KURAN ÖĞRETMENİ OLACAĞIM NEYSEEEE BU İŞİ DÜNYALIK İÇİN İSTEMİYORUM FARKETMEZ ARTIK ALLAH NE DİLERSE O OLUR! İNANIYORUM Kİ TÜRKİYE İÇİN DÜNYA İÇİN HAYIRLI DURUMLARA İMZA ATARIZ İSTERİM Kİ;HER CAMİİ ALTINDA BİR KURAN KURSU HER YOL KENARINDA BİR NAMAZGAH HER MUHTARLIKTA VE HASTANEDE İNSANLARLA İLGİLİ HATTA HER İŞLETMEDE BİR DİN GÖREVLİSİ BULUNSUN İNSANLAR HER AN ALLAH I ANMAKTAN GAFİL OLMASIN FİKİRLER HER KURUM VE MÜESSESEDE BİR DİN REHBERİ BULUNSUN VE KANUNA BAĞLANSIN DİLEĞİYLE NACİZANE TEŞEKKÜRLER ALLAH SİZİNLE OLSUN!!! | |
27 Temmuz 2015, 19:32 | Mesaj No:53 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
Ve Aleyküm Selam yase, Eğer 4 yıllık lisans mezunu iseniz o gruptan kpss sınavına girmek zorundasınız. Fakat İlahiyat mezunu olduğunuzu da bildiren bir belge alarak başvuru yapmanız gerekiyor. Kur'an öğreticisi olabilmek için ilahiyat bölümü gerekiyor. Kpss başvurusunda bunu belirtin. Ayrıca gönlümüzden geçenleri mesajınıza dökmüşsünüz. Bütün dualarınıza Amin inşallah bu istekleriniz gerçekleşir. Sizde Allah'a emanet olun..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
20 Mart 2016, 11:01 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
Mezun olduk ama artık hıc sohbet yokburada. MMezun ve kacak arkadaslar nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz azıcık ses verin
__________________ Beni almadan gidiyor ömrüm... |
20 Mart 2016, 11:13 | Mesaj No:55 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü hoşgeldiniz nasılsınız neler yapıyorsunuz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
20 Mart 2016, 12:07 | Mesaj No:56 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Herkes ilahiyat mezuniyeti bekliyor artık lalü aşk..yokuşlarda nefessiz kaldık..yılmadan tirmaniyoruz.uzerine formasyon kpss ağırlığıds binince halimiz perişan.mezun olduk duyurusunuda insallah bütün forum kaçaklarindan duyarız mezun olayim hayirlısıyla cerçeve yapıp forum duvarına asacam o denli yani"))) hepimize hayirlısıyla mezuniyet nasibeylesin Rabbim.hayatimızdaki level ler bitmiyor nasılsa bir sonraki asamada ne bekliyor bizi bakalım..sanada hayirlı mezuniyetler inşallah.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
20 Mart 2016, 12:28 | Mesaj No:57 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
Esmanur hocam hoşbuldum bnde Mihrinaz hocamla aynı sıkıntıları yasıyorum tabı o bide formasyonaalıyorsa durum daha ağır. Mihrinazcım arkadaşım sen halledersın evelallah buradaki azimli bayanlar idolumsunuz.. Vize arefesindeyız iki hafta kaldı dersler de boğuldum Özellikle felsefede kafayı sıyırmak uzereyım. Tam imana geliolar diyorum hemen peşine yeni sapık düşünceler. hayırlsı ile sag salim mezun olaydıkıinsallah... Aaa arapca nin zorluğundan hicbbahsetmedim bile ;))
__________________ Beni almadan gidiyor ömrüm... |
22 Mart 2016, 18:35 | Mesaj No:58 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
Mezunlar Medinewebin bahçesinde toplanmışlar mezun olmanın rahatlığını yaşıyorlar
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22 Mart 2016, 19:42 | Mesaj No:59 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü
başeditörüm ne güzel bir mezuniyet görüntüsü bu..bütün kaçak ilahiyatlar toplanmışız..mehmet akif,makbergülü,neslinur,erol71,ravzam,muallime,ey mentalha,medineweb,gökçen azra,ben keplisinide biz koyarız buraya artıkhayırla bitiririz inşallah.ellerinize sağlık
22 Mart 2016, 19:56 | Mesaj No:60 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Allahın izni ile bitireceksiniz inşALLAH
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |