![]() |
Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamun aleykum arkadaşlar.konumuz güncellenmiştir..sohbete tekrar devam edebilirsiniz inş. :):) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü konu başlığı güzel olmuş |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü Alıntı:
başlık gerçekten çok güzel ve anlamlı olmuşevet000 |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü rabbim sayımızı artırsın ilim talep edene kolaylık verir inşallah yolunun yolcusu eyle bizleri ALLAH ım |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamun aleyküm arkadaşlar ağlayan000 ağlayan000 bir kaç gündür nete bağlanmakla ilgili sıkıntı çekiyordum mahcup000 komşumla ortak paylaşımlı olarak nete bağlanıyoruz.bu son günlerde arttı diye komşuma soracakken başka komşularımında aynı şifreyle uzun zamandır neti kullandığını öğrendik uzgn kul hakkından bahseden kişilerin nasıl olurda benim parasını vererek kullandığım neti başkalarınada verdiğini hem benden hem onlardan aynı parayı aldığını anlamış değilim uzgn ben senelerdir bağlantı sıkıntısı çekiyorum derken meğer başkalarınında paylaşımı bölmesinden dolayı nete bağlanamıyormuşum kızgın000 aylarca burda sabahları grup halinde ne zorluklarla dersler yaptığımızı göknur çok iyi hatırlar uzgn velasıl fazla uzatmayayım biz bu durumu karşısında daha fazla suistimal edilmek istemediğimiz için neti paylaşmaktan vazgeçtik .en kısa zamanda net bağlantısı yaptırmak zorundayım mahcup000 bağlantı sorununu çözene kadar aranızda olamıyacağım için çok üzgünüm ozr* şuan için editliğim konusunda karar sizlerindir mahcup000 ben tel.den konulara mesaj yazamıyorum ağlayan000 telefonun net paketinden bağlanıyorum fakat okumaktan öte gidemiyorum. hakkınızı helal edin faydalı olmak için elimden geleni yapmaya her daim hazırım bu seferde böyle bir sıkıntıyla karşılaştım inanın çok üzgünüm..selametle kalın c*c* . |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
bütün kullara bu bilince sahip olmayı nasip etsin inşallah onda da vardır bir hayır en yakın zamanda bağlantı sorununu halledip aramıza dönersin inşallah |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü bu bölüm bana baba ocağı gibi geliyor(:hiç vazgeçemiyorum..illa haber alma ihtiyacı hissediyorum:) kıymetli mezunlar nasılsınız:):) |
en kısa zamanda sende hallet şu net işini kaldığımız yerden devam ederiz arkadaşım.. |
|
sen neler yapıyorsun..aaah aah yalnız bıraktınız beni tarabzonlarda(: alışmaya çalışıyorum insanlarına:) |
SAAT: 02:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.