![]() |
Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamun aleykum arkadaşlar.konumuz güncellenmiştir..sohbete tekrar devam edebilirsiniz inş. :):) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü konu başlığı güzel olmuş |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü Alıntı:
başlık gerçekten çok güzel ve anlamlı olmuşevet000 |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohet Bölümü rabbim sayımızı artırsın ilim talep edene kolaylık verir inşallah yolunun yolcusu eyle bizleri ALLAH ım |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü selamun aleyküm arkadaşlar ağlayan000 ağlayan000 bir kaç gündür nete bağlanmakla ilgili sıkıntı çekiyordum mahcup000 komşumla ortak paylaşımlı olarak nete bağlanıyoruz.bu son günlerde arttı diye komşuma soracakken başka komşularımında aynı şifreyle uzun zamandır neti kullandığını öğrendik uzgn kul hakkından bahseden kişilerin nasıl olurda benim parasını vererek kullandığım neti başkalarınada verdiğini hem benden hem onlardan aynı parayı aldığını anlamış değilim uzgn ben senelerdir bağlantı sıkıntısı çekiyorum derken meğer başkalarınında paylaşımı bölmesinden dolayı nete bağlanamıyormuşum kızgın000 aylarca burda sabahları grup halinde ne zorluklarla dersler yaptığımızı göknur çok iyi hatırlar uzgn velasıl fazla uzatmayayım biz bu durumu karşısında daha fazla suistimal edilmek istemediğimiz için neti paylaşmaktan vazgeçtik .en kısa zamanda net bağlantısı yaptırmak zorundayım mahcup000 bağlantı sorununu çözene kadar aranızda olamıyacağım için çok üzgünüm ozr* şuan için editliğim konusunda karar sizlerindir mahcup000 ben tel.den konulara mesaj yazamıyorum ağlayan000 telefonun net paketinden bağlanıyorum fakat okumaktan öte gidemiyorum. hakkınızı helal edin faydalı olmak için elimden geleni yapmaya her daim hazırım bu seferde böyle bir sıkıntıyla karşılaştım inanın çok üzgünüm..selametle kalın c*c* . |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
bütün kullara bu bilince sahip olmayı nasip etsin inşallah onda da vardır bir hayır en yakın zamanda bağlantı sorununu halledip aramıza dönersin inşallah |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü bu bölüm bana baba ocağı gibi geliyor(:hiç vazgeçemiyorum..illa haber alma ihtiyacı hissediyorum:) kıymetli mezunlar nasılsınız:):) |
en kısa zamanda sende hallet şu net işini kaldığımız yerden devam ederiz arkadaşım.. |
|
sen neler yapıyorsun..aaah aah yalnız bıraktınız beni tarabzonlarda(: alışmaya çalışıyorum insanlarına:) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü bi kapımı çalan olur diyem bekleyip duruyorum azranurağlayan000uzgn yeterince acıte edebildimmi durumugülümseyen000 |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Hayat telaşı uğraşıyoruz işte! Mihrinaz allah kolaylık versin Azranur hosgeldin |
|
Rabbim darda bırakmasın |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü ah mihrinaz abla ben üç senedir kapıyı çalan olur diye bekliyorum ama malesef burdan çıkmamıza az kaldı hala tık yok.:). Ben dgs ye girmedim bu sene dolayısıyla da ilitamlı değilim şimdilik.uzun süredir evde değildim 15 gün kadar oluyo geleli, evi ve de kendimi toparlamaya çalışıyorum gülümseyen000 |
benim oğlum anaokuluna başladı.ne zormuş meğer çocuğun anaokulu dönemiuzgn ilk dönem bitse birazcık nefes alsam diyorum şimdiden.her hafta çarşaf çarşaf ihtiyaç listesi,yani zannedersin ki çocuğu şimdiden makine mühendisliğine falan hazırlıyorlar.. bi listeyi hazırlıyorsun tam bitmeden .......2.listenin eksizsiz gelmesi rica olunur yazısı....Rabb ime şükür bi şekilde alabiliyoruz ihtiyaçlarını.ya alamayan kardeşlerimiz..Rabb im yardımcıları olsun.hem maddi hem manevi zor anlayacağın... burda komşuluk olayı bıktırır seni ama .her gün kapını çalanlardan rahatsız olursun söyliiimm20 |
inşallah sende hayırlısıyla toparlanırsın canımc* |
haklısın fatma..anaokulu dönemi tam bir anne sınavı...ben arkadaşımın verdiği okulda çocuğuna performans ödevi hazırlayıp,sunum yaptığını biliyorum..görmesem hadi canım derdim..hemde subyan okulu dediğimiz okullda canım... o ihtiyaç listeside tam bitiridim dediğin yerde ikinci dönemi başlıyor bir daha hadi baştan..tam bir sıkıntı yani...çocuklarımızı yetiştirmek eğitmek felan artık bahane...birbirleriyle yarışıyorlar...ürünlerdeki kalitede cabası..kalite demek fiyat artışıyla eşdeğerdir biliyorsun ki:) rabbim herkesin yardımcısı osun....bıktırmanızı bekliyorumhyyyyy |
azranur un evine tek konuk olan benim bende buralı değilim düşün ne kadar acınacak durumumuz var.hatta benim burda bi kaç arkadaşım komşum var ama onlarda buralı değil=)) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Mihrinaz biz sana yakiniz giresun findik zamani geciyoruz trabzona:) |
Seni özlemiştik. Sitede yokluğun belliydi, Hoşgeldin azranur. Tekrar aramızda olman mutlu etti beni. Hep bizimle olman ümidiyle.. c* c* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü arkadaşlar sevincimi sizinle paylaşmak istedim mihrinazla bugün telefonda konuştum daha once eşim engeline takılıyordu onu da dolaylı olarak aştık sayılır songül abladan mesajla telefonunu aldım süpriz yapmak istedim mihrinazın mesajlarında pozitif enerji alıyoruz ya onunla konuşurkende aynı pozitif enerji ve sıcaklığı aldım benim soğuk algınlığından sesim kısık çıkıyor ama o kadar çok mutlu oldum içimiçime sığmadıki sesime bunu yansıtamadım 3 senelik arkadaşlık kısa süreye sığmaz ama ara ara telefonla görüşeceğiz aynı yerde yaşıyor olsak ailece görüşmeyi de çok isterdim songül ablayı da arayacağım şimdiden heyecanlıyım bir de verayyla aynı ilitamdayız onunla da telefonda görüşüyorum onunla ilk konuşunca da çok çok heyecan yaptım sivasa gidince orda yüzyüze görüşme imkanımız da olacak inşallah ,verayy da çok iyi ve pozitif okul dersleriyle ilgili telefonda konuşuyoruz allah herkese böyle menfaatsiz tertemiz arkadaşlıklar nasip eylesin c*c*c* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Amin diyorum Göknur.. Tarifi zor çok güzel bir duygu siteden birilerinin sesini duyabilmek.. Sevda ile telefonda görüşeceğimizi kararlaştırdığımızda , o günü heyecan içinde geçirmiştim. Telefon çaldığında Sevda' mı diye telaşla telefonu açtım. Aman Allah'ım ne güzel , ne hoş bir mutluluk , uzun zamandır birlikte yorumlarda bulunup yazıştığım ve birbirimizi görmesek de uzaktan sevdiğimin sesini duyuyorum. Bir ben heyecanlıyım diye düşünürken baktım ki Sevda benden daha heyecanlı. Seni çok iyi anlıyorum Göknur Rabbim kullarını görmeden yüreklerimizi birbirimize ısındırıyor. Dostlukları , arkadaş ve kardeşlikleri daim eylesin, Rabbim bizleri ahirette de Cennetinde buluştursun... |
aslında büyük bi organizasyon şart burdaki arkadaşlarımızla görüşmek için=)) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Maşallah hepinizin bu sicakligina çok imrendim:)) insallh banada nasip olur bu güzel duygular..selametle insallh.. |
Hayali bile çok hoş... Medineweb'in organizasyonunu size bırakıyoruz, Fatma hocam. evet000 Eminim ki, bütün hanımlar bu organizasyona katılacaktır.. sfhfgshsfhsgh |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Selamun aleyküm. Az önce Mehmet akifle telefonda görüştüm. Gerçekten çok mutlu oldum. bayan mı erkek mi olduğunu bilmeden forumda muhatap olduğum ilk kişiydi Göknur. Yardımını hiç bir zaman eksik etmeyen özverili çalışkan arkadaşım benim. Burada yazışıyoruz ama konuşmak çok farklı. Sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibi konuşacak çok şeyimiz var.Medinewebden Allah razı olsun kıymetli arkadaşlar edinmemize yardımcı oldu. Bu dostluklar inşaallah ömür boyu sürer. Rabbim görüşmemizi de nasip eder inşaallah. Mihrinazla görüştük. Hedefimde Makbergülü var. En yakın zamanda onunla da görüşmeyi düşünüyorum inşaallah. |
ne olursa olsun,mutlaka görüşülüyor...çok kişiyle görüşüyorum forumdan ama seninle görüşememek ciddi anlamda üzüyordu beni...makbergülüylede hep paylaşıyordum ama saygı duymaktan öteye götürmiyorduk..ama telefonda göknur deyince..çocuk parkında kaydıraktan kayasım geldi yanigülümseyen000 şükür ki burda azra nur ve fatma eymen le tanışmak görüşmek nasipoldu.. sivasa gitmem lazımsfhfgshsfhsghnuh şehrinde de bir can varkiiii neslinurum onunlada görüşüyoruz..samsunda muallime ve ravzamı görmem lazım...duygularkarşılıklı..forumda hangi enerjiyi alıyorsam,görüştüğümde kesinlikle farklı hissetmiyorum,eminim sizin içinde böyledir..birlikteliğimizde daim olsun inşallah.. |
|
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü abdülmelik hocamıda ziyaret etmeyi düşünüyorum varmı gelenhyyyyygülümseyen000(: |
|
|
|
allah senden de razı olsun inşallah senin paylaşımlarından hala istifade ediyorlar inşallah dostluğumuz daim olsun inşallah yüzyüze de görüşebilmek ümidiyle c*c*c*c* belki bir gün o da nasip olur |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü mihrinaz yine pozitif enerjinle mesajlar yazmışsın keşke imkan olsa burdaki arkadaşlarla görüşebilmek nasip olsa ne güzel istanbula gidince birçok kişiyle de görüşmek nasip olacak fatma ile nurşen ile görüşmeyi ben de isterdim bir de su damlam c*c*c* sivasa sınava gittiğimde görüşme imkanım olsa vaktim olsa eşime bu isteğimi söylesem mi acabaAğzı-Açık000 |
Bende görüşemesek bile sesinizi duymayı bende çok isterim. Rabbim gönlümüzdekini biliyor, gerçekleşeceğine inanıyorum... |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Gelebilenler olursa İstanbulda Bir kahvaltı tertip edebiliriz. .c* |
|
gönüller bir..dualar bir...o yüzden bir gün mutlaka görüşeceğimizi biliyorumc* istedikte neyi nasp etmediki rabbim...c*c* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü nesili nur foruma uğramaz oldun..nerelerdesin :) |
SAAT: 12:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.