![]() |
aöf arapçayı nasıl geçerim arkadaşlar ben ilahiyat arapça dersini veremiyorum nasıl çalışıcam 1 sene önce emsile dersi almıştım fakat aöf arapçası çok farklı ALLAH rızası için bi yol yöntem söyleyin çalışıp anlayabileceğim bi kaynak bi site bi kitap |
youtube de yer alan sanal medrese videoları ve çıkmış sorular geçmek için yeterli olur kanaatindeyim. |
Hangi sınıf olduğunuzu belirtmemişsiniz. Arapça kuralları ezberlerseniz başarılı olabilirsiniz. Sınıfınızı bildirseydiniz sitemizde Ulumulislam ve Eşvak hocanın ders videoları bulunmakta. Bu videoları izleyerek kuralları not aldığınızda sınavlarda farkı görebilirsiniz.. |
S.a ben ikinci sinifim bir kac yil ara verdim simdi bildigimide unuttum ne yapmaliyim bastanmi baslamaliyim acaba arapca birden GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
A.s a arapça 1 ve 2 kac puan ile geçmiştin Evet tekrar et ki 1. Sınıf konularıni arapça 3 artırılmış fiiller var zorlanmayasin |
Ilkinden 60 in uzerindeydi ikincide 50ydi sanirim bakicaktimda siteye giris yapamadim Dogru soyluyorsun tekrar yapiyim Peki sinava kadar yetisirmi abla.Hizlandirmak icin nr yapiyim ozetleremi calisiyim sadece GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Özet de çalışırsan zamir mazi muzari çekimleri tekil çoğul gibi konulari iyice bilki arapça 3 u halledebilesin Arapça 3 gerçekten çok zor ama çalışırsan inşallah geçersin |
Allah razi olsun Gecmem lazim dua et bana abla GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Ecmain dualar karşılıklı Benim de herkesin de duaya ihtiyacı var Ben de gelecek sene kpss lisans sınavlarına gireceğim |
arkadaşlar bende emsile bina maksuttan başlamayı düşünüyorum daha sağlıklı olur değil mi |
SAAT: 14:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.