![]() |
Cevap: istanbul ünv ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Arkadaşlar ek yerleştirme ile yerleştim . Fakat ders seçimi vs. işlemleri nasıl yapacağız ve ne zaman yapacağız ? |
Cevap: istanbul ünv ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
|
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresindeki ekranın sol kenarında Yeni Kayıtlı Öğrenciler için Kullanıcı Adı ve Şifre Öğrenme adlı kısayola basıp çıkan ekranda gerekli bilgileri doldurup onaylatın.. |
Oradaki bütün işlerim tamam . Oraya girebiliyorum . Orada şifremde mevcut . Fakat ders bilgilerim boş tabi . Oradaki şifremle isuzeme girebileceğimi söylemişti görevli . Giremiyorum . |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir de vizelerde her dersin yarısından sorumluyuz(yani ilk 7 ünite) , final ise kitabın tamamından.. |
Kitaplarda değişiklik yoktur heralde . |
|
Cevap: istanbul ünv ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü İSTANBUL İLİTAM AKADEMİK TAKVİMİ Ara Sınav (Online) 18-24 Kasım 2013 Sınavlar tüm programlarda online 1 hafta sürecektir. Ara Sınav Mazeret 2-6 Aralık 2013 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1-) Bitirme ve Telafi Sınavları 23 il merkezinde yapılacaktır. 2-) Bitirme ve Telafi sınav merkezleri için tercihler alınacaktır. 3-) Uzaktan Eğitim Programları Sınıf Listeleri 1 ve 2. Sınıflar Adalet Meslek Yüksek Okulu 1 ve 2. Sınıflar Bankacılık ve Sigortacılık 1 ve 2. Sınıflar Dış Ticaret 1 ve 2. Sınıflar İktisat 1 ve 2. Sınıflar Ekonometri 1 ve 2. Sınıflar Çalışma Ekonomisi 1 ve 2. Sınıflar Maliye 1 ve 2. Sınıflar İşletme 1 ve 2. Sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı 1 ve 2. Sınıflar Halkla İlişkiler 1 ve 2. Sınıflar Gazetecilik 1 ve 2. Sınıflar Radyo Televizyon ve Sinema 1 ve 2. Sınıflar İlahiyat Fakültesi 3 ve 4. sınıflar (İlitam) Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri 1 ve 2. Sınıflar 3 ve 4. Sınıflar İktisat 3 ve 4. Sınıflar Ekonometri 3 ve 4. Sınıflar Çalışma Ekonomisi 3 ve 4. Sınıflar Maliye 3 ve 4. Sınıflar İşletme 3 ve 4. Sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı 3 ve 4. Sınıflar Halkla İlişkiler 3 ve 4. Sınıflar Gazetecilik 3 ve 4. Sınıflar Radyo Televizyon ve Sinema 3 ve 4. Sınıflar Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri 3 ve 4. Sınıflar |
|
SAAT: 10:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.