![]() |
Alıntı:
|
Hayyrat hocam, şuan 3.sınıfın 2.dönemi bütlerle uğraşan bi İstanbul ilitamlıyım.. Çalışana kolay. Çalışamadığım 2 dersten bütteyim. Ders sayımız 6 idi , fakat seneye 9 olacağı -bir hocamız tarafından- söylendi. Ne kadar kesinleşti henüz bilmiyoruz. Okulumu seviyorum, yine tercih ederdim :) |
Hmmm şunu eklemem lazım bu okulun sınav sonuçları çok geç açıklanıyor, bekle bekle krize giriyoruz . Ama sıfır sorun bir yer olacağını da sanmıyorum :) |
Alıntı:
Öncelikle sınavlarınızda muvaffakiyetler diliyorum :) İstanbul'da bulunan birine önerebileceğiniz ilitam olarak İstanbul'u tercih edin der miydiniz? Ayrıca başka nereyi önerirdiniz? Ayrıca İstanbul ilitam ile ilgili söyleyeceğiniz 3 iyi özellik neler olurdu ? Şimdiden teşekkürler =) |
Marmara ya da İstanbul, inşaAllah inşaAllah, inşaAllah :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Amin :) Çok teşekkür ederim..) Lütfen dua ediniz ve heyecan yaşamadan sınavı muvaffakiyetle nihailendireyim :) |
Alıntı:
|
İstanbul ilitamlı olup bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederiz, İstanbul ilitamlı olan arkadaşlardan daha fazla paylaşımda bulunmalarını diliyor ve bekliyoruz.. |
Arkadaşlar istanbul ilitam vizeleri artık okulda olacak diyorlar. Bu bilgi doğru mu? |
SAAT: 23:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.