|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 21 Ekim 2013 (23:00), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2024 (00:27). Konuya 308 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Eylül 2014, 14:15 | Mesaj No:91 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü |
22 Eylül 2014, 14:58 | Mesaj No:92 | |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
atauzem çağrı merkezi biraz sorunlu ama facebook sayfası var.orası da pek aktif değil anladığım kadarıyla. | ||
22 Eylül 2014, 15:22 | Mesaj No:93 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü |
22 Eylül 2014, 19:44 | Mesaj No:94 | |
Durumu: Medine No : 27348 Üyelik T.:
16 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
22 Eylül 2014, 20:54 | Mesaj No:95 | |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
derslerin nereye yüklendiği ile ilgili pek bilgim yok ama face sayfasından bilgi alabilirsiniz. | ||
24 Eylül 2014, 00:14 | Mesaj No:96 | ||||
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
tsk.ederm biliyrm yalnz bırakmyacğnızı Alıntı:
çok sık olmasa da başladm gibi çalşmayaa fahrı kkoluktu,dhbt-kpss-ilitam veee evın bitmek bilmeyen işleri kafamda fadimenın düğünü var adetaa Alıntı:
berbat bi psikoloji uzgn Alıntı:
ben bde yakalasam sınıf arkadaşm deryasiyi bi yerde .
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... | ||||
02 Ekim 2014, 10:27 | Mesaj No:97 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
arkadaşlar benim kafam öyle karışık ki okul başladı çalışmam gereken dhbt sınavı var ilitam dersleri dün başladı ilk derse katılamadım sonra videosuna bakayım dedim baktım ben ne sanal oturuma katılabiliyorum ne de canlı derse kendimi çok fazla strese girdirerek face grubuna, kardeşime sordum bir cevap alamadım ama hamdolsun tekrar orayı burayı karıştırınca hepsini buldum ders arşivinden videoyu da bulabiliyorum ders videolarına bakmam lazım hocaların yüklediği pdf dosyalarındaki bilgilere bakmam lazım sistematik kelam hocası 237 sayfa pdf yüklemiş 12 unite diğerlerini de bakacağım emin bunların da sayfası çoktur ilitam 4. sınıfta olanlar ve 3. sınıfta olanlar bu kadar derse hem çocuklar(1 ay sonra 1 yaşında olacak kızım ve 1. sınıfa giden oğlum) hem ev derken bu kadar dersin üstesinden nasıl geleceğim bir de bizim 10 dersimiz var hem dhbt hem okul dersleri çok stres yaptım |
02 Ekim 2014, 10:49 | Mesaj No:98 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ne diyeyim Mehmet akifuzgnALLAH yardımcımız dır... ilim istedik rabbim yağdırdıkça yağdırıyor..elhamdülillah deyip, gayret göstermekten başka elimizden gelen bişey yok... sonuç rabbimin takdiridir..yoksa strese gir çık bir yere varmıyor.. kendini gereksiz yıpratma...kaldıramayacağımız yükler değil hiçbiri evvelallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
02 Ekim 2014, 13:21 | Mesaj No:99 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
mehmet akif sıkıntıların gelmesi görünüşte çok acı ise de, bunların nimet olduklarını unutmamak gerekir. Bu dünyanın en kıymetli sermayesi üzüntüler ve sıkıntılar değil midir? Bu güzel nimetler acılarla kaplanarak imtihan yolumuz açılmıştır. Bu acılar içindeki tatlıları da görmek lazımdır. Nasıl tatlı olmasın ki, Sevgiliden (cc) gelen herşey tatlıdır. Biraz sabrederek ve Rabbime de sığınarak bu sıkıntıları atlatabilirsin. Bu sıkıntıların arkasından da mükafat geleceğini düşündükçe sabrın daha da çoğalacaktır. Ya Rabbi bizleri sıkıntıların sevaplarından mahrum eyleme ! Bundan sonrada bizi fitnelere düşürme. Allah'ü Teala selamet versin.... | |
23 Ekim 2014, 19:12 | Mesaj No:100 |
Durumu: Medine No : 15779 Üyelik T.:
09 Ocak 2012 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
selamun aleykum arkadaşlar yarın ek tercihler var ve ben ne yzacağıma karar veremiyorum hatta tercih yapıp yapmamakta bile kararsızım.gerçi yaptığım tercihlerden biri gelirmi o da şüpheli de.kısacası kafam karıştı :(
|
Konuyu Toplam 64 Kişi okuyor. (0 Üye ve 64 Misafir) | |