|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 21 Ekim 2013 (23:00), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2024 (00:27). Konuya 308 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Kasım 2014, 10:34 | Mesaj No:131 |
Durumu: Medine No : 21265 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü içerik çok farklı değil mesela ben inuzemliyim akşamları fırat 3 .sınıf arkadşlarla soru etkinliine katılıyorum cevaplıyorum konular aşağı yukarı ayı ankarile mesela çıkmış sorulara baktım bizim pdf de konulardan arapça metin çeviri fark var sadece...
__________________ |
05 Kasım 2014, 10:39 | Mesaj No:132 |
Durumu: Medine No : 21265 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
mehmet akif cevabıniçin sağol şartlar hemen hemen aynı olduğu için sordum fkir edinmek istedim özet anlaşılan bana zaman kaybı olacak pdf ve videolara asılmak lazım kolay gelsin inşallah diploma notumuz yüksek olur formasyonda çok önemli olacak inönü 45 kişi aldı byıl örgün ve ilitamda formasyon içn ankara 50 kişi...kaygım birazda ondan tüm arkadaşlara kolay gelsin
__________________ |
05 Kasım 2014, 11:07 | Mesaj No:133 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
hakaşığı bu konuda ders içeriğini paylaşmadık bunalınca birbirimize destek olmak için ve merak ettiğimizi şeyleri genel olarak sorduğumuz konu bu ben de karşılaştığım zorlukları ders çalışamamanın verdiği stresi çoğu kez başka konularda da paylaştım |
05 Kasım 2014, 15:41 | Mesaj No:134 |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü anladm ama b sistem olusturulsa beraber calıssak nette bosa zaman harcamaktan iyidir.su an video zleyip not alıyorum.ama soru cevap yapabiliriz mesela
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! |
05 Kasım 2014, 21:38 | Mesaj No:135 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR..FIRAT ÜNİVERSİTESİNDE İLİTAM İLAHİYAT OKUYANLAR EKLERSE SEVİNİRİM... | |
11 Kasım 2014, 11:04 | Mesaj No:136 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ondokuz mayıs var mı arkadaşlar canlı ders kayıtlarının içerikleriyle ders başlangıcı sayfasındakı pdf nin üsütnde anlatılan videolar aynı mı
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
11 Kasım 2014, 11:09 | Mesaj No:137 | |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan ortak ders portalına girerek ,daha özet halinde dersleri dinleyebilirsiniz. aksi takdirde,canlı dersler,kaydedilmiş videolar ve pdf lerden sorumlusunuz.
__________________ | |
11 Kasım 2014, 11:42 | Mesaj No:138 | |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. | |
11 Kasım 2014, 11:51 | Mesaj No:139 | |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
Ders kayıtlarını dinliyorum işimi gücümü yaparken böyle daha faydalı oluyor.canlı derslerin hepsi verimli değil bazen hoca sadece soru bekliyor,45 dakikam ziyan oluyor.En verimli halde faydalanmaya çalışıyorum eksik ne varsa onu bırakıp daha faydalı olana geçerek vakit kazanıyorum.
__________________ | |
11 Kasım 2014, 12:10 | Mesaj No:140 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü omu lü arkadaşlarım..özellikle sistematik kelam ve fıkıh usulü derlerinde ,7.üniteden itibaren,zaten elimizdeki dökümanlarda kendi ifadeleri yok,ders videolarınndaki dökümanlardada kendi anlattıkları aynı şekilde yok..yani tamamen hocanın kendi anlattıkları videolar var...canlı deraslerde aynı verim olmuyor. o yüzden tavsiyem,sedece videoları izleyip,not almanız..başka türlü boşuna elinizdeki dökümanla zaman kaybedersiniz..hocanın anlattıkları zaten önemli ve özet şeklinde..canlı derslerde çok kaynama oluyor..hele mantıkcanlı derslerede yine katılmaya çalışıyorum..çünkü farklı şeyler söyleyebiliyor hocalar...ama muallimeninde belirttiği gibi canlı dersler bencede tam bir zaman kaybı..videolarla devam...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 55 Kişi okuyor. (0 Üye ve 55 Misafir) | |